Wat is vul-primer eigenlijk?

Met vulprimer wil je vullen! Denk aan schuurkrasjes, poriën in plamuurwerk, of andere oneffenheden. Daarnaast is natuurlijk ook een goede hechting gewenst. De vulprimer is licht etsend, en bijt zich vast in het oppervlak. Voorzien van de verstelbare variator spuitkop. Door deze spuitkop, en de SprayMax technologie zet je de primer al superglad op, dus minder schuurwerk. In verschillende kleuren, zodat je deze af kunt stemmen op de dekking van de eindkleur.
Meer info over vulprimers? Lees onder de producten verder!
Filter
SprayMax Unifill
Kleuren: Donkergrijs | Glansgraad: Mat | Inhoud: 500ML
Wat is unifill eigenlijk? Unifill heet zo omdat hij zo universeel te gebruiken is. Hecht op vrijwel alle gangbare ondergronden, goede corrosiebescherming, prachtig spuitbeeld, en een extreem vullend vermogen. Sneldrogend. In verschillende kleuren, zodat je deze af kunt stemmen op de dekking van de eindkleur. Ook nog in 500ml voordeelverpakking. Waar gebruik je het voornamelijk voor? Primer klussen waarbij naast een goede hechting ook vulling gewenst is. Denk aan schuurkrassen, plamuurporiën etc. Waar hecht Unifill primer eigenlijk op? Alle gangbare ondergronden. Hoe verwerk je Unifill het best? En waar moet je op letten tijdens het verwerken? Het belangrijkste: 3 dunne lagen 5 tot 10 minuten na elkaar aangebracht drogen sneller, en vullen beter dan één hele dikke laag. Deze dikke laag is ook minder sterk. Werk dus in meerdere dunne lagen! Wat zijn de productvoordelen? Met name het vulvermogen, en de snelheid. Zeer universeel te gebruiken
€ 15,00
SprayMax Vulprimers
Kleuren: Beige | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
€ 15,00

Waar gebruik je het voornamelijk voor?

Primer klussen waarbij naast een goede hechting ook vulling gewenst is. Denk aan schuurkrassen, plamuurporiën etc.

Waar hecht vulprimer eigenlijk op?

Alle gangbare ondergronden. Ook aluminium en harde kunststoffen!

Hoe verwerk je vul-primer het best? En waar moet je op letten tijdens het verwerken?

Het belangrijkste: 3 dunne lagen 5 tot 10 minuten na elkaar aangebracht drogen sneller, en vullen beter dan één hele dikke laag. Deze dikke laag is ook minder sterk. Werk in meerdere dunne lagen!

Wat zijn de productvoordelen?

Etsend, dus hechting op vrijwel alles, en prima vulvermogen