Wat is epoxy-primer eigenlijk?

Dit zijn de beste hechtprimers die er te koop zijn! 100% hechting en bescherming, zelfs onder water. Ook bij lastige ondergronden zoals bv aluminium. Verkrijgbaar in 1K en 2K. Beide voorzien van de verstelbare variator spuitkop. Door deze spuitkop, en de SprayMax technologie zet je de primer al superglad op, dus minder schuurwerk.
Filter
SprayMax Epoxy Primer
Kleuren: Zwart | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
SprayMax Epoxyprimer is de ultieme ondergrond als je oppervlaktes als staal, aluminium, non-ferro metalen (koper, brons, messing), verzinkte platen, plamuur en oude verflagen wilt voorzien van een nieuwe of frisse look.Epoxy primer staat bekend om zijn geweldige hechting. Omdat er fosforzuur in verwerkt zit, is het een etsende primer. Deze woorden lijken misschien een beetje ingewikkeld, maar etsend is eigenlijk niks minder dan een mega goede hechting.Dit product is verkrijgbaar is de 1K, maar ook 2K technologie. 1K staat bekend om het gemakkelijk verwerken, snel drogen en lange pot life. Maar wat is er nou precies zo bijzonder aan die 2K dan? De verharder die hierin verwerkt zit zorgt voor de optimale en snelle uitharding. Ook heb je er gelijk een Hierdoor creëer je dé perfecte basis voor je project. Je wilt tenslotte toch niet dat de mooie eindkleur samen met de blanke lak los zal laten?!De 2K Epoxy Primer is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: beige, zwart en lichtgrijs. Afhankelijk van de kleur die je uiteindelijk wilt verwerken, kies je je basiskleur. Check wel voor je begint altijd even de technische info.
€ 19,00

Waar gebruik je het voornamelijk voor?

Lastige ondergronden, en die toepassingen die het zwaar te verduren gaan krijgen. Eigenlijk daar waar topkwaliteit gewenst is.

Waar hecht epoxy-primer eigenlijk op ?

Alle gangbare ondergronden. Check even de verschillen op product niveau. De 2K is namelijk voor meer ondergronden geschikt.

Hoe verwerk je epoxy-primer het best? En waar moet je op letten tijdens het verwerken?

Het belangrijkste: 3 dunne lagen 5 tot 10 minuten na elkaar aangebracht drogen sneller, en vullen beter dan één hele dikke laag. Deze dikke laag is ook minder sterk. Werk in meerdere dunne lagen!

Wat zijn de productvoordelen?

Waanzinnige hechting.