Wat is graniet effect eigenlijk?

Een unieke gesteente spray! Je kunt niet stenige voorwerpen een grove granietlaag geven, in leuke vrolijke kleurtjes. Heel bijzondere decoratiespray.
Filter
Belton Graniet Spray
Kleuren: Travertin | Glansgraad: Zijdeglans | Inhoud: 400ML
€ 16,00

Waar gebruik je het voornamelijk voor?

Ieder willekeurig voorwerp voorzie je van een unieke granieten laag. Iedereen heeft wel zo’n saaie meubeltje waarop je bent uitgekeken, maar wel te mooi om weg te gooien. Deze is weer helemaal bij de tijd met laagje graniet spray! Je maakt er je eigen unieke meubeltje van. Ook oude saaie potten en vazen zijn razendsnel totaal veranderd in granieten voorwerpen. Het steenachtige effect is levensecht.

Waar hecht graniet spray eigenlijk op?

Bij plastics eerst een dun laagje Belton kunststofprimer spuiten. Bij metaal, hout, steen ed, eerst een dun laagje Belton universele primer. Bij piepschuim eerst een styropor primer spuiten.

Hoe verwerk je graniet effect het best? En waar moet je op letten tijdens het verwerken?

Het is niet moeilijk! Eerst de bus 10 seconden krachtig schudden. Werk in enkele dunne lagen naar het gewenste resultaat. Spuitafstand iets verder dan bij normale verf, een 40 a 50 cm. Je kunt met de spuitafstand spelen om het effect te vinden dat je wilt hebben. Houd een vochtig doekje bij de hand om bij pauzes de spuitkop af te vegen. Omdat het materiaal zo dik is raakt deze anders verstopt.
Let op!
Na min 6 uur droging enkele dunne lagen Belton Blanke lak spuiten om de granietlaag te beschermen, en het diepte effect te versterken. De laag is zonder blanke lak kwetsbaar voor water, en zal deels oplossen.

Wat zijn de productvoordelen?

Leuk, simpel, en verbluffend resultaat.