Wat is chrome effect eigenlijk?

Dit product is een fel zilveren chroomachtige decoratielak.
Filter
Auto-K Chroom
Kleuren: Zilver | Glansgraad: Hoogglans | Inhoud: 400ML
De Auto-K Chroom staat bekend om zijn fel glanzende lak met chroom-achtige uitstraling. Wat de Auto-K Chroom zo een mooi product maakt is zijn zeer goede dekking en het opvallende effect wat het levert.De Auto-K Chroom dient echt als decoratielak en is hiermee dus niet geschikt voor buiten.  LET OP! Deze lak is niet veegvast en dit is ook niet te voorkomen met de blanke lak! Met de blanke lak gaat het chroom effect namelijk verloren en slaat de lak dof uit. Voor het gebruik en de beste werking van de Auto-K Chroom adviseren wij goed te kijken naar de technische informatie.
€ 12,50
Belton Chroom Effect
Kleuren: Goud | Glansgraad: Hoogglans | Inhoud: 400ML
Creëer  eenvoudig een mooie fel glanzende chroom uitstraling met de chroom effect spray van Belton. Deze kwalitatieve lak heeft een zeer hoge dekking en geeft een opvallend effect. Let op tijdens het werken met de chroom effect spray. Let op!De lak niet niet weerbestendig en veeg vast dus u kunt de lak enkel binnen gebruiken. Ook kunt u de lak niet coaten met een blanke lak. Wanneer u een blanke lak gebruikt gaat het chroom effect verloren omdat de deze dof uitslaat. De chroom effect spray van Belton kent veel voordelen, namelijk: • De lak is sneldrogend• De lak heeft een zeer hoge dekking • U creëert eenvoudig een hoogwaardig chroom effect
€ 12,50

Waar gebruik je het voornamelijk voor?

Als decoratielak voor binnen. Het is namelijk niet veegvast en weersbestendig.

Waar chroom spray eigenlijk op?

Bij plastics eerst een dun laagje Belton kunststofprimer spuiten. Bij metaal eerst een dun laagje Belton universele primer. Bij piepschuim eerst een styropor primer spuiten.

Hoe verwerk je chrome effect het best? En waar moet je op letten tijdens het verwerken?

Het is niet moeilijk! Wel eerst de bus 2 min krachtig schudden. Werk in enkele dunne lagen naar het gewenste resultaat.
Let op! Er kan geen blanke lak gebruikt worden. De kleur zal dof uitslaan. Het is een decoratielak, en geen echt chroom.

Wat zijn de productvoordelen?

Leuk, simpel, en lekker snel droog.