Wat is radiatorlak eigenlijk?

Dat is een niet vergelende lak voor radiatoren.
Meer info vindt je onder de producten. 
Filter
Belton Radiatorlak
Kleuren: Wit | Glansgraad: Zijdeglans | Inhoud: 400ML
Een oude radiator kan soms goed opknappen van een nieuw laagje verf. De Belton Radiatorlak is hiervoor het perfecte product voor jouw klus. Doordat de lak hittebestendig is verkleurd deze niet. De speciale glansgraad komt exact overeen met de coating van af-fabriek radiatoren. De aangepaste pigmenten zorgen ervoor dat de lak door de constante verhitting niet verkleurt.De lak hecht het beste als je de radiator vooraf goed licht opschuurt en vetvrij maakt. Wat ook de hechting bevorderd is geen gebruik te maken van primers, deze zijn namelijk niet hittebestendig. Én, als je de radiator warm  kan maken tijdens het verwerken zou helemaal top zijn. (Je leest het goed, warm en dus niet heet!)Bruikbaar op alle metalen voorwerpen, en hittebestendig tot ±100°C.Productvoordelen:- Lange termijn bescherming- hittebestendig tot ±100°C- Bestand tegen vergeling- Gemakkelijk aan te brengen  
€ 12,50
Radiatorlak Wit
Kleuren: Wit | Glansgraad: Zijdeglans
€ 15,00

Waar gebruik je het voornamelijk voor?

Soms zijn je radiatoren echt lelijk, en ontsieren je interieur. Snel, simpel, en goedkoop maak je ze weer als nieuw, zonder demontage.

Is radiatorlak hittebestendig?

Uiteraard! 100ºC

Waar hecht radiatorlak eigenlijk op?

Op de geschuurde en ontvette oude lak van je radiator. Geen primer nodig, en geen blanke lak. Ik zei al, snel en goedkoop.

Hoe verwerk je radiatorlak het best? En waar moet je op letten tijdens het verwerken?

Het is niet moeilijk! Wel eerst de bus 2 min krachtig schudden. Let op! Ventileer de ruimte goed, en werk alleen op een koude radiator. Werk in enkele dunne lagen naar het gewenste resultaat. Dit is alles, ook nog in 20 minuten droog. Uitgehard na 12 uur. Tijdens het drogen mag de radiator warm (niet heet!) gestookt worden.

Wat zijn de productvoordelen?

Leuk, mooi, supersnel, en door één laag systeem ook nog goedkoop.