Wat is spot-primer eigenlijk?

Spotprimers zijn ontwikkeld voor spot-repair. Het repareren van lakschades in plaats van het spuiten van een compleet deel. Je werkt dus op een gedeelte van reeds gespoten plaatwerk. Verkrijgbaar in 1K en 2K. Beide voorzien van de extra fijne spuitkop. Door deze spuitkop, en de SprayMax technologie zet je de primer al superglad op, dus minder schuurwerk.
Filter
Spot Primer
Kleuren: Middengrijs | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
Wat is spot-primer eigenlijk?Spotprimers zijn ontwikkeld voor spot-repair. Het repareren van lakschades in plaats van het spuiten van een compleet deel. Je werkt dus op een gedeelte van reeds gespoten plaatwerk. Verkrijgbaar in 1K en 2K. Beide voorzien van de extra fijne spuitkop. Door deze spuitkop, en de SprayMax technologie zet je de primer al superglad op, dus minder schuurwerk. Waar gebruik je het voornamelijk voor? Spot-repair is de lastigste primer klus. Zowel qua hechting als de acceptatie van de lak die nadien gespoten gaat worden. De spot-primers zijn de perfecte gladde isolator van een doorgeschuurde plek. Hecht 100% op het metaal, en alle doorgeschuurde oude laklagen. Deze oude laklagen gaan nu ook niet opbranden of aftekenen, je kunt er met elke gangbare auto of industrielak overheen spuiten. Check even welke je nodig hebt, de 2K variant hecht beter op aluminium en polyester, en is beter nat-in-nat te verwerken met de aflak. Waar hecht spot-primer eigenlijk op ? Alle gangbare ondergronden. Check even welke je nodig hebt, de 2K variant hecht beter op aluminium en polyester. Hoe verwerk je wash-primer het best? En waar moet je op letten tijdens het verwerken? Het belangrijkste: 3 dunne lagen 5 tot 10 minuten na elkaar aangebracht drogen sneller, en vullen beter dan één hele dikke laag. Deze dikke laag is ook minder sterk. Werk in meerdere dunne lagen! Wat zijn de productvoordelen? De perfecte isolatie van lastige ondergronden, met name doorgeschuurde plekken. Met name de geruststelling dat deze niet gaan opbranden is het belangrijkste voordeel.
€ 15,00
SprayMax 2K Washprimer
Kleuren: Olijfgroen | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
De Spraymax 2K Washprimer is een 2 componenten primer voor snelle isolatie van doorgeschuurde gebieden. Deze Washprimer staat bekend om zijn zeer goede hechting en uitstekende bescherming tegen corrosie in het bijzonder op aluminium.Mede door zijn snelle verwerkingstijden dankzij de fijne verneveling met minimale overspray  zorgt er voor dat hij snel droogt. Vervolgens is de 2K Washprimer overschilderbaar met alle standaard 1K en 2K acrylfillers.Bindmiddelbasis:Polyvinylbutyral/epoxyharsen. Bevat fosfor zuur. Vrij van zinkchromaat en fenol.Kleur:Olijfgrijs Glansgraad mat
Varianten van € 17,50
€ 19,00

Waar gebruik je het voornamelijk voor?

Spot-repair is de lastigste primer klus. Zowel qua hechting als de acceptatie van de lak die nadien gespoten gaat worden. De spot-primers zijn de perfecte gladde isolator van een doorgeschuurde plek. Hecht 100% op het metaal, en alle doorgeschuurde oude laklagen. Deze oude laklagen gaan nu ook niet opbranden of aftekenen, je kunt er met elke gangbare auto of industrielak overheen spuiten. Check even welke je nodig hebt, de 2K variant hecht beter op aluminium en polyester, en is beter nat-in-nat te verwerken met de aflak.

Waar hecht spot-primer eigenlijk op ?

Alle gangbare ondergronden. Check even welke je nodig hebt, de 2K variant hecht beter op aluminium en polyester.
Hoe verwerk je wash-primer het best? En waar moet je op letten tijdens het verwerken?
Het belangrijkste: 3 dunne lagen 5 tot 10 minuten na elkaar aangebracht drogen sneller, en vullen beter dan één hele dikke laag. Deze dikke laag is ook minder sterk. Werk in meerdere dunne lagen!

Wat zijn de productvoordelen?

De perfecte isolatie van lastige ondergronden, met name doorgeschuurde plekken. Met name de geruststelling dat deze niet gaan opbranden is het belangrijkste voordeel.