Wat is er zo speciaal aan de Anti-Corrosieprimers? 

De naam zegt het eigenlijk al. Het is een actieve roestbescherming op basis van zinkfosfaat. Dit beschermt metalen effectief. Deze primer hecht goed en maakt het ook mogelijk om een gladde afwerking te creëren. Deze anti-roest primer kan je perfect gebruiken op ondergronden als; blank staal, schuurde metaal- en aluminium platen en 'oude' laklagen.
De 633058, Auto-K Anti-Corrosieprimer is zelfs doorlasbaar. De roestwering blijft na deze behandeling nog steeds in tact. 
Filter
Anti-Corrosie Primer Roodbruin
Kleuren: Roodbruin | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
De SprayMax Anti-corrosie primer is een zeer actieve roestbescherming op basis van zinkfosfaat, die metalen onderdelen effectief beschermt. De chromaatvrije grondlaag met corrosie werende pigmenten hecht goed en maakt een gladde lak mogelijk. Wat maakt deze anti-corrosie primer dan beter dan anderen?Deze anti-corrosie primer maakt gebruik van de inmiddels bewezen SprayMax technologie. De SprayMax technologie zorgt er makkelijk gezegd voor dat de nozzle iets vernauwd is, zodat de verf er gevoelsmatig met een hogere druk uitkomt. Dit zorgt ervoor dat de verf met een hogere snelheid tegen het oppervlak komt, wat zorgt voor minder overspray en stofontwikkeling. De marginale overspray reduceert de totale proceskosten wat ook betekent minder voorwerk, minder maskeerwerk, minder materiaalverbruik, minder nabewerking en polijsten. Daarom is de SprayMax-technologie voorbestemd voor gebruik op het gebied van spotrepair, of overal waar professionele snelle en kosten geoptimaliseerde toepassingen vereist zijn.Ideaal als eerste laag op blank metaal, aluminium en oude vastzittende verflagen. Het product is uitstekend geschikt voor gebruik op blanke, geschuurde metaalplaten, geschuurd aluminium en geharde en geschuurde laklagen. Zeer sneldrogend en perfecte hechting op vrijwel iedere ondergrond.Deze primer kan tevens doorgelast worden en hierna blijft roestbescherming behouden.Zeer actieve roestbeschermingsprimer voor blanke metalen oppervlakken.Voorkomt dat lasspatten op het werkstuk of lasmondstuk branden. Ook geschikt als lasprimerProductvoordelen:- Zeer hoge corrosieweerstand, ook toepasbaar op zink- en aluminiumoppervlakken- Zinkchromaatvrij- Op zinkfosfaat gebaseerde structuur- Lasinspectiecertificaat
€ 15,00