Filter
Auto-K Elastische Vulplamuur
Glansgraad: N.V.T. | Inhoud: 500GR
Auto-K elastische vulplamuur is de beste oplossing voor metalen en kunststof onderdelen die te maken hebben met sterke trillingen, zoals autovleugels of deuren. Ook geschikt voor reparaties aan droge steen, beton, keramiek en aan voorwerpen van kunststof.Hoe verwerk je de Auto-K Elastische Vulplamuur?Meng de plamuur met 2% verharder in de kunststof deksel tot er een homogene massa ontstaat. Metalen en kunststof onderdelen die onderhevig zijn aan sterke trillingen, zoals autovleugels of deuren. Ook geschikt voor reparaties aan droge steen en beton en aan voorwerpen van kunststof en keramiek. Meng de plamuur met 2% verharder in de kunststof deksel tot er een homogene massa ontstaat. Productvoordelen: - Extreem elastisch en taai - Goede hechting op onderdelen die onderhevig zijn aan zware trillingen Verwerkingstijd: Ca. 5 minuten Opmerking: - Plaats gemengde vuller niet terug in het blik - Reinig gereedschap (spatels, mengbekers) direct na gebruik (bijv. met aceton, celluloseverdunner)
Varianten van € 7,50
€ 15,00
Auto-K Vulplamuur
Glansgraad: N.V.T. | Inhoud: 2000gr
De Auto-K vulplamuur is een echte allrounder. Dit product hecht op veel verschillende oppervlaktes zoals metaal, steen, beton, hout en veel kunststoffen.Hier zitten wel twee grote voorwaardes aan. Het oppervlak moet wel droog en vetvrij zijn voor de beste werking.De Auto-K vulplamuur wordt veel gebruikt voor het opvullen van diepe krassen en deuken. Dit maakt het product dus ideaal voor de reparatie van je auto, motor of brommer. De plamuur laat zich goed verwerken en schuren.Met een snelle drogingstijd van ongeveer 20 minuten bij een gemiddelde temperatuur van 20 graden kan je dus razendsnel je voertuig met de gewenste kleur afwerken en ben je dus zo weer op de weg.Check wel voor je begint altijd even de technische info!
Varianten van € 7,25
€ 27,00

Spuitbussen primers

Voor primers uit een spuitbus bent u bij Bakker Steenbergen aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 30 jaar dé specialist in spuitbussen verf. Gaat u uw auto, metaal, kunststof of hout spuiten? Dan is grondverf erg belangrijk om de gekleurde verf of lakverf goed te laten hechten aan de ondergrond. Bovendien ziet uw spuitwerk er na gebruik weer strak en als nieuw uit. Bestel vandaag nog jouw spuitbus primer voor 14:00 uur dan wordt het vandaag nog verstuurd! Heeft u vragen over onze primers? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag.

Wanneer gebruikt u grondverf?

Wanneer is het belangrijk om een spuitbus primer te kopen? Grondverf is belangrijk wanneer u uiteindelijk een aflak wilt verwerken op bijvoorbeeld hout. Hout neemt namelijk veel materiaal op. Wanneer hier een primer onder zit heeft u daar veel minder last van. Zo gebruikt u voor kaal hout en geschilderd hout altijd gewone grondverf. Maar voor onbehandeld metaal of kunststof heeft u weer andere primers nodig. Dit is voor de optimale hechting. U wilt natuurlijk dat het werk in één keer goed is. Zo is er voor iedere soort ondergrond de perfecte primer te vinden in onze webshop.

Verschillende soorten primers

In onze webshop vindt u verschillende soorten spuitbus primers, waaronder kunststofprimers, anti-corrosieprimer, universele primer, epoxy primer, zink-spray en speciale primers.

Onze merken

Bij Bakker Steenbergen kunt u verschillende merken spuitbus primers vinden voor ieder doeleinde. Zo hebben we Auto-K wanneer u uw auto weer fris voor de deur wilt laten staan. Maar ook hebben we het merk Belton in huis voor alles in en rondom het huis. Bovendien geniet u met onze Belton 2-in-1 van een lak en primer in één spuitbus. Deze spray kunt u gebruiken op roestige ondergronden en zorgt direct voor hoogglans.

Grondverf spuitbus kopen?

Zoekt u een speciale soort grondverf spuitbus? De specialisten van Bakker Steenbergen helpen u graag met het vinden van de juiste primer voor uw ondergrond. Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.