Filter
Auto-K Spuitplamuur
De Auto-K spuitplamuur is een sterk vullende spuitplamuur en daarom dus zeer geschikt voor het vullen van schuurkrassen en oneffenheden in plamuurwerk. Let wel, dit is geen primer. Hierdoor is het product niet roestwerend en kan het dus niet direct op blank staal gespoten worden. Gebruik in dit soort gevallen dus eerst even een primer. De auto-K spuitplamuur is het ideale product om te egaliseren en voor het bijwerken van oneffenheden, krassen en vlekken op de auto, daarnaast zorgt deze spuitplamuur voor een poriënvrij oppervlak.Productvoordelen:- Gemakkelijk aan te brengen- Hoog gehalte aan vaste stof- Zeer economisch- Snelle kleefdroging- Goede droogeigenschappen- Vrij van zware metalen: geen lood, cadmium, chroomBindmiddelbasis: - Nitro combinatie harsSpuitcoating:- Voor 2 kruislagen: 70-80 μmDroogtijden:- Stofdroog: na 5-10 min.- Snel te verwerken: na 30-40 min.- Hard drogen: na ca. 24 uurOverschilderbaar:- Met zichzelf: op elk moment- Met alle Auto-K-lakken: op elk momentVerfstructuur:1. Auto-K Anticorrosieprimer2. Auto-K vulspray3. ToplaagOpmerking:Spuit niet op oppervlakken die zijn bedekt met synthetische harsen, omdat de verf kan loskomen
€ 12,50
Spuitplamuur
Kleuren: Lichtgrijs | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
De SprayMax spuitplamuur is een sterk vullende spuitplamuur en daarom dus zeer geschikt voor het vullen van schuurkrassen en oneffenheden in plamuurwerk.Let wel, dit is geen primer. Hierdoor is het product niet roestwerend en kan het dus niet direct op blank staal gespoten worden.Gebruik in dit soort gevallen dus eerst even een primer.De SprayMax spuitplamuur is het ideale product om te egaliseren en voor het bijwerken van oneffenheden, krassen en vlekken op de auto, daarnaast zorgt deze spuitplamuur voor een poriënvrij oppervlak. Dit product is onderscheidend dankzij de SprayMax technologie. Wat houd de SprayMax technologie in?Dit houd makkelijk gezegd in dat de Nozzle iets nauwer is dan bij de gemiddelde spuitbus wat er voor zorgt dat de verf er met meer druk en snelheid uitkomt. Dit resulteert erin dat je sneller, met minder verf en met minder stof zal kunnen verven. Ideaal voor spot & repair dus! Productvoordelen- Gemakkelijk aan te brengen- Hoog gehalte aan vaste stof- Zeer economisch- Snelle kleefdroging- Goede droogeigenschappen
€ 15,00

Spuitbussen primers

Voor primers uit een spuitbus bent u bij Bakker Steenbergen aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 30 jaar dé specialist in spuitbussen verf. Gaat u uw auto, metaal, kunststof of hout spuiten? Dan is grondverf erg belangrijk om de gekleurde verf of lakverf goed te laten hechten aan de ondergrond. Bovendien ziet uw spuitwerk er na gebruik weer strak en als nieuw uit. Bestel vandaag nog jouw spuitbus primer voor 14:00 uur dan wordt het vandaag nog verstuurd! Heeft u vragen over onze primers? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag.

Wanneer gebruikt u grondverf?

Wanneer is het belangrijk om een spuitbus primer te kopen? Grondverf is belangrijk wanneer u uiteindelijk een aflak wilt verwerken op bijvoorbeeld hout. Hout neemt namelijk veel materiaal op. Wanneer hier een primer onder zit heeft u daar veel minder last van. Zo gebruikt u voor kaal hout en geschilderd hout altijd gewone grondverf. Maar voor onbehandeld metaal of kunststof heeft u weer andere primers nodig. Dit is voor de optimale hechting. U wilt natuurlijk dat het werk in één keer goed is. Zo is er voor iedere soort ondergrond de perfecte primer te vinden in onze webshop.

Verschillende soorten primers

In onze webshop vindt u verschillende soorten spuitbus primers, waaronder kunststofprimers, anti-corrosieprimer, universele primer, epoxy primer, zink-spray en speciale primers.

Onze merken

Bij Bakker Steenbergen kunt u verschillende merken spuitbus primers vinden voor ieder doeleinde. Zo hebben we Auto-K wanneer u uw auto weer fris voor de deur wilt laten staan. Maar ook hebben we het merk Belton in huis voor alles in en rondom het huis. Bovendien geniet u met onze Belton 2-in-1 van een lak en primer in één spuitbus. Deze spray kunt u gebruiken op roestige ondergronden en zorgt direct voor hoogglans.

Grondverf spuitbus kopen?

Zoekt u een speciale soort grondverf spuitbus? De specialisten van Bakker Steenbergen helpen u graag met het vinden van de juiste primer voor uw ondergrond. Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.