Filter
Auto-K Universele Plamuur
Glansgraad: N.V.T. | Inhoud: 250GR
Auto-K Universele vulplamuurDe Auto-K universele vulplamuur is het ideale product voor het gladstrijken van deuken en oneffenheden in metalen, aluminium en kunststof onderdelen (bumpers) en verzinkte carrosserieën Het oppervlak zorgvuldig ontdoen van stof, vet en lossingsmiddel en vervolgens schuren. Meng de benodigde hoeveelheid glasvezelvuller met 2% verharder in de kunststof deksel. Productvoordelen: - Goede schuureigenschappen- Goede hechtingUniversele vulplamuur hecht op bijna alle ondergronden, zoals staal, verzinkt en warm verzinkt plaatstaal, ijzer, hout, natuursteen, keramiek, beton en veel voorkomende kunststoffen.Kan gemakkelijk en poriënvrij worden aangebracht Pakketten / verpakkingseenheid:Blikken met een inhoud van 250g: 6 stuks per doos Blikken met een inhoud van 500g: 4 stuks per doos Blikken met een inhoud van 1000g: 2 stuks per doos Verwerkingstijd: Ca. 4-6 minuten bij 20°C Opmerking: Plaats gemengde vuller niet terug in het blik. Laat zich na uitharding goed na-schuren en modelleren.Reinig gereedschap (spatels, mengbekers) direct na gebruik (bijv. met aceton, celluloseverdunner)
€ 7,50

Spuitbussen primers

Voor primers uit een spuitbus bent u bij Bakker Steenbergen aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 30 jaar dé specialist in spuitbussen verf. Gaat u uw auto, metaal, kunststof of hout spuiten? Dan is grondverf erg belangrijk om de gekleurde verf of lakverf goed te laten hechten aan de ondergrond. Bovendien ziet uw spuitwerk er na gebruik weer strak en als nieuw uit. Bestel vandaag nog jouw spuitbus primer voor 14:00 uur dan wordt het vandaag nog verstuurd! Heeft u vragen over onze primers? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag.

Wanneer gebruikt u grondverf?

Wanneer is het belangrijk om een spuitbus primer te kopen? Grondverf is belangrijk wanneer u uiteindelijk een aflak wilt verwerken op bijvoorbeeld hout. Hout neemt namelijk veel materiaal op. Wanneer hier een primer onder zit heeft u daar veel minder last van. Zo gebruikt u voor kaal hout en geschilderd hout altijd gewone grondverf. Maar voor onbehandeld metaal of kunststof heeft u weer andere primers nodig. Dit is voor de optimale hechting. U wilt natuurlijk dat het werk in één keer goed is. Zo is er voor iedere soort ondergrond de perfecte primer te vinden in onze webshop.

Verschillende soorten primers

In onze webshop vindt u verschillende soorten spuitbus primers, waaronder kunststofprimers, anti-corrosieprimer, universele primer, epoxy primer, zink-spray en speciale primers.

Onze merken

Bij Bakker Steenbergen kunt u verschillende merken spuitbus primers vinden voor ieder doeleinde. Zo hebben we Auto-K wanneer u uw auto weer fris voor de deur wilt laten staan. Maar ook hebben we het merk Belton in huis voor alles in en rondom het huis. Bovendien geniet u met onze Belton 2-in-1 van een lak en primer in één spuitbus. Deze spray kunt u gebruiken op roestige ondergronden en zorgt direct voor hoogglans.

Grondverf spuitbus kopen?

Zoekt u een speciale soort grondverf spuitbus? De specialisten van Bakker Steenbergen helpen u graag met het vinden van de juiste primer voor uw ondergrond. Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.