Filter
Auto-K Glasvezelplamuur
Glansgraad: N.V.T. | Inhoud: 1000GR
Auto-K glasvezelplamuur is een mengsel van polyesterhars met gemalen glasvezels. Na uitharding ontstaat een zeek sterke verbinding die tegen zware belasting bestand is. Je kan hiermee kleine gaten overbruggen. Hecht uitstekend op metaal, steen, hout, keramiek, etc. Dient voor het versterken van verroest plaatwerk ,voor het afdekken van metalen scheuren, plekken van corrosie en voor reparaties aan boten, caravans, surfplanken en vele voorwerpen van staal, ijzer, beton en een groot aantal gangbare oppervlakken. Voordat je het product kan gebruiken adviseren wij wel eerst het oppervlak zorgvuldig schoon te maken. Zodat alle stof en vet verwijderd is. Vervolgens schuren en meng tenslotte de benodigde hoeveelheid glasvezelvuller met 2% verharder goed in de kunststof deksel. Productvoordelen:Snel uithardende 2-componenten plamuur op basis van elastische polyesterharsen met glasvezeldelenExtreem scheur- en breukvastVerwerkingstijd:4-6 minuten bij 20°COpmerking:Plaats gemengde vuller niet terug in het blikKlaar om te schuren: na 30 minuten bij 20°C Reinig het gebruikte hulpgereedschap (bijv. spatels/mengbekers, etc) direct na het beëindigen van het proces met aceton. Check wel voor je begint altijd even de technische info!
Varianten van € 7,50
€ 15,00

Spuitbussen primers

Voor primers uit een spuitbus bent u bij Bakker Steenbergen aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 30 jaar dé specialist in spuitbussen verf. Gaat u uw auto, metaal, kunststof of hout spuiten? Dan is grondverf erg belangrijk om de gekleurde verf of lakverf goed te laten hechten aan de ondergrond. Bovendien ziet uw spuitwerk er na gebruik weer strak en als nieuw uit. Bestel vandaag nog jouw spuitbus primer voor 14:00 uur dan wordt het vandaag nog verstuurd! Heeft u vragen over onze primers? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag.

Wanneer gebruikt u grondverf?

Wanneer is het belangrijk om een spuitbus primer te kopen? Grondverf is belangrijk wanneer u uiteindelijk een aflak wilt verwerken op bijvoorbeeld hout. Hout neemt namelijk veel materiaal op. Wanneer hier een primer onder zit heeft u daar veel minder last van. Zo gebruikt u voor kaal hout en geschilderd hout altijd gewone grondverf. Maar voor onbehandeld metaal of kunststof heeft u weer andere primers nodig. Dit is voor de optimale hechting. U wilt natuurlijk dat het werk in één keer goed is. Zo is er voor iedere soort ondergrond de perfecte primer te vinden in onze webshop.

Verschillende soorten primers

In onze webshop vindt u verschillende soorten spuitbus primers, waaronder kunststofprimers, anti-corrosieprimer, universele primer, epoxy primer, zink-spray en speciale primers.

Onze merken

Bij Bakker Steenbergen kunt u verschillende merken spuitbus primers vinden voor ieder doeleinde. Zo hebben we Auto-K wanneer u uw auto weer fris voor de deur wilt laten staan. Maar ook hebben we het merk Belton in huis voor alles in en rondom het huis. Bovendien geniet u met onze Belton 2-in-1 van een lak en primer in één spuitbus. Deze spray kunt u gebruiken op roestige ondergronden en zorgt direct voor hoogglans.

Grondverf spuitbus kopen?

Zoekt u een speciale soort grondverf spuitbus? De specialisten van Bakker Steenbergen helpen u graag met het vinden van de juiste primer voor uw ondergrond. Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.