Filter
Auto-k Aluminium Primer
Kleuren: Aluminium | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
De Auto-K etsende Aluminium primer is bijzonder geschikt voor alle non-ferro metalen. Het is belangrijk dat je het voorwerp direct na het reinigen bewerkt. Aluminium oxideert snel en dit verhinderd de hechting. Wat even belangrijk is, spuit dit product niet op een voorwerp met een kunststof oppervlak. Dit in verband met een opbrand reactie.Geeft een mooie gladde basis laag voor verdere behandeling.Product voordelen:- Zorgt voor een glad oppervlak-  Garandeert een egale topcoat- Goede hechtingseigenschappen op alle aluminium oppervlakken- Hoge vulcapaciteit- Zeer gemakkelijk lopen- Sneldrogend, gemakkelijk af te schuren- Vrij van zware metalen: geen lood, cadmium, chroomBindmiddelbasis:Nitro combinatieharsenSpuitcoating:Voor 2 kruislagen: 50-60 μmDroogtijden:Stofdroog: na 15-20 min.Snel te verwerken: na 1 uurOverschilderbaar:Met zichzelf: op elk momentMet alle Auto-K-lakken: op elk momentVerfstructuur:1. Auto-K Alu-primer2. ToplaagOpmerking:Spuit niet op oppervlakken die zijn bedekt met synthetische harsen, omdat de verf kan loskomen
€ 12,50
Belton Isolatieprimer Wit
Kleuren: Wit | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
De Belton isolatieprimer helpt bij het snel afdekken van waterschade, schimmelvlekken, nicotine en meer.Het zorgt voor een goede basis voor eventueel later schilderwerk. Geschikt voor binnen, wanden en plafonds. Dekt snel en grondig.Product specificaties:Opmerking: Reinig, ontvet en verwijder alle roest van te schilderen objecten voordat u gaat gronden.Voor een optimale hechting van de verf voor en na het gronden schuren. Het te schilderen oppervlak moet schoon, droog en vetvrij zijn. Bindmiddelbasis: Speciale coatingharsen Spray applicatie: 2-3 gelijkmatig dunne lagen Laagdikte: 40-50 m Spuitafstand:15-25 cm Droog tijd:- stofdroog: na ca. 20 minuten- snel hanteerbaar: na ca. 60 minuten- drooghard: na ca. 24 uurOverschilderen:- Met zichzelf: op elk moment- Overschilderbaar met alle Belton verven / blanke lak na 3 uur
€ 12,50
Belton Piepschuimprimer
Kleuren: Wit | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
De Belton piepschuimprimer is geschikt voor het lakken van Polystyreen, Styropor oftewel Piepschuim. Het isoleert het zeer kwetsbare chemische  materiaal. De piepschuimprimer geeft een gladde, gesloten eindlaag. Een goede basis voor verder lakwerk.De voordelen van deze piepschuimprimer zijn:SneldrogendGeeft een glad oppervlakVullend
€ 14,00
Belton Rust Converter
Kleuren: Antrazit | Glansgraad: Zijdeglans | Inhoud: 400ML
De Rust Converter Spray kan op een roestige ondergrond gespoten worden. In deze spray zit ook een epoxy primer.Voordat de Rust Converter Spray gebruikt wordt, zorg er dan eerst voor dat loszittend roest verwijderd is. Hierna kan de spray op het oppervlak gespoten worden. De spray lijkt blank, maar zal in een zwartgrijze kleur veranderen. Als het gewenst is om in een andere kleur te hebben, kan het gemakkelijk overgespoten worden met een 1K lak. Let wel, schuur de rest van het voorwerp wat eventueel niet geroest is, maar wel oude verf op zit lichtjes op. Dit bevorderd de hechting van de nieuwe laklaag.
€ 17,50
SprayMax 2K Direct-to-Metal primer
Kleuren: Lichtgrijs | Glansgraad: Mat | Inhoud: 250ML
Met de SprayMax 2K Direct-To-Plastic kan je makkelijk en snel kunststof oppervlaktes overspuiten. De naam zegt het eigenlijk al; Dit product kan je direct op kunststof verwerken zonder dat je een primer hoeft te gebruiken. Dat scheelt niet alleen een spuitbus, maar ook tijd. Kan ook nat-in nat of als gewone Primer Filler gebruikt worden. Je kunt dit artikel in drie verschillende kleuren aanschaffen: - Zwart - Lichtgrijs Het opvallende aan deze 2 kleuren is, dat dit de veel voorkomende kleuren van plastic-onderdelen van je auto zijn. Omdat de lak een beetje flexibel is, is het bijvoorbeeld perfect om je bumper een frisse uitstraling te geven. Dit zonder dat er barstjes in de lak komen. Bindmiddelbasis: Tweecomponenten acrylharsen Activator: alifatische isocyanatenCheck wel voor je begint altijd even de technische info. 
€ 17,50

Spuitbussen primers

Voor primers uit een spuitbus bent u bij Bakker Steenbergen aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 30 jaar dé specialist in spuitbussen verf. Gaat u uw auto, metaal, kunststof of hout spuiten? Dan is grondverf erg belangrijk om de gekleurde verf of lakverf goed te laten hechten aan de ondergrond. Bovendien ziet uw spuitwerk er na gebruik weer strak en als nieuw uit. Bestel vandaag nog jouw spuitbus primer voor 14:00 uur dan wordt het vandaag nog verstuurd! Heeft u vragen over onze primers? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag.

Wanneer gebruikt u grondverf?

Wanneer is het belangrijk om een spuitbus primer te kopen? Grondverf is belangrijk wanneer u uiteindelijk een aflak wilt verwerken op bijvoorbeeld hout. Hout neemt namelijk veel materiaal op. Wanneer hier een primer onder zit heeft u daar veel minder last van. Zo gebruikt u voor kaal hout en geschilderd hout altijd gewone grondverf. Maar voor onbehandeld metaal of kunststof heeft u weer andere primers nodig. Dit is voor de optimale hechting. U wilt natuurlijk dat het werk in één keer goed is. Zo is er voor iedere soort ondergrond de perfecte primer te vinden in onze webshop.

Verschillende soorten primers

In onze webshop vindt u verschillende soorten spuitbus primers, waaronder kunststofprimers, anti-corrosieprimer, universele primer, epoxy primer, zink-spray en speciale primers.

Onze merken

Bij Bakker Steenbergen kunt u verschillende merken spuitbus primers vinden voor ieder doeleinde. Zo hebben we Auto-K wanneer u uw auto weer fris voor de deur wilt laten staan. Maar ook hebben we het merk Belton in huis voor alles in en rondom het huis. Bovendien geniet u met onze Belton 2-in-1 van een lak en primer in één spuitbus. Deze spray kunt u gebruiken op roestige ondergronden en zorgt direct voor hoogglans.

Grondverf spuitbus kopen?

Zoekt u een speciale soort grondverf spuitbus? De specialisten van Bakker Steenbergen helpen u graag met het vinden van de juiste primer voor uw ondergrond. Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.