Wat is liquid gum eigenlijk?

Dit is en rubberachtige spuitfolie die eenvoudig verwijderbaar is.

Onder de producten vindt je meer info! 
Filter
Auto-K Liquid Gum
Kleuren: Blauw | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
Auto-K heeft een verwijderbare spuitfolie met antislip-effect ontwikkeld. Dit product is geschikt om uw voertuig of voorwerp te voorzien van een super gave look. Wanneer je de kleur zat bent of weer eens wat anders wilt is de folie eenvoudig te verwijderen door het er simpelweg vanaf te trekken. Ondanks dat het product er gemakkelijk af te trekken is, blijft het wel perfect zitten. De liquid gum biedt prefecte bescherming voor uw lak en velgen. Maar het kan uiteraard ook op andere manieren gebruikt worden.BELANGRIJK BIJ DE FLUOR-KLEUREN!! Voordat er een fluor kleur toegepast wordt (groen,oranje,roze of blauw), is het belangrijk dat het oppervlak eerst is voorzien van een witte ondergrond. Op deze manier komt het optimale van de kleur naar boven. Het aantal spuitlagen heeft invloed op de intensiviteit van de kleur. Hoe meer lagen, hoe feller de kleur. (Let goed op de tussentijdse droogtijden en maximaal 5 lagen.) Als de voorwerpen direct en evt. langdurig in contact komen met zonlicht, kan het zijn dat de kleuren wat aangetast zullen worden. Bekijk ook onze andere Auto-K producten:- Auto-K Spuitplamuur- Auto-K Universele Primers- Auto-K Fijnplamuur
€ 17,50

Waar gebruik je het voornamelijk voor?

Laat je fantasie vrij! Je velgen, auto-onderdelen, skateboard, fiets, laptop, telefoonhoes. Ook voor decoratie. Ben je het zat, pel je de lakfolie er gewoon weer af.

Waar hecht liquid gum eigenlijk op?

Schone, vetvrije lak en andere gladde niet zuigende oppervlakken.

Hoe verwerk je liquid gum het best? En waar moet je op letten tijdens het verwerken?

Het is niet moeilijk! Belangrijk is om in meerdere lagen voldoende laagdikte op te bouwen. Ten eerste voor kleurdekking, maar ook om het afpelbaar te maken. Denk aan 5 lagen met 5 tot 10 minuten tussentijd. Het is slim, en bij fluorkleuren noodzakelijk om eerst twee lagen wit te spuiten. Dit om de kleurintensiteit te verbeteren. Haal eventueel afplakband weg als de laatste laag nog vochtig is. Er mag en kan na 2 uur Auto-K blanke lak over gespoten worden ter extra bescherming. Niet te dik, dit verslechterd de pelbaarheid.

Wat zijn de productvoordelen?

Leuk, simpel, en verbluffend resultaat.