Filter
Aqua Siliconen Verwijderaar
Kleuren: Transparant | Glansgraad: N.V.T. | Inhoud: 400ML
€ 13,00
Belton Graffiti-remover
Kleuren: Transparant | Glansgraad: N.V.T. | Inhoud: 400ML
De Belton graffiti remover is geschikt voor het verwijderen van graffiti op verschillende ondergronden.Deze remover helpt om ongewenste graffiti te verwijderen.Na het sprayen op het oppervlak kan het met een borstel en water verwijderd worden. Deze handeling kan herhaald worden totdat de graffiti niet meer zichtbaar is. Productspecificaties:Bindmiddelbasis:Speciale combinatie van werkzame stoffen Spraytoepassing: Afhankelijk van de vervuiling Laagdikte: Afhankelijk van de vervuiling Spuitafstand: 15-25 cm Droogtijden: Niet laten drogen! Als het nat is in laten trekken en daarna het vuil eraf borstelen en afspoelen met water. Herhaal het proces indien nodig. Overschilderen: Zodra het oppervlak of het geverfde object schoon en droog is
€ 12,50
Belton Reinigingsspray
Kleuren: Transparant | Glansgraad: N.V.T. | Inhoud: 400ML
De Belton reinigingsspray is een kleurloze spray met een sterke reinigingskracht. Hardnekkig vuil zoals vet, olie, siliconen en ander vuil wordt effectief verwijderd. Door de speciale combinatie van actieve ingrediënten wordt de hechting van het lakwerk versterkt.Hiermee maak je de ideale voorbereiding voor het gronden en schilderen. Herhaal dit proces indien nodig.Product specificaties: Bindmiddelbasis: Speciale combinatie van werkzame stoffen Spraytoepassing: Afhankelijk van de vervuiling Laagdikte: Afhankelijk van de vervuilingSpuitafstand: 15-25 cmDroogtijd:Afvegen als het nog nat isOverschilderen:Zodra het oppervlak of het geverfde object schoon en droog is
€ 9,00
Pistolenreiniger
Kleuren: Transparant | Glansgraad: N.V.T. | Inhoud: 400ML
€ 13,00
Siliconen Verwijderaar
Kleuren: Transparant | Glansgraad: N.V.T. | Inhoud: 400ML
€ 13,00

Spuitbussen primers

Voor primers uit een spuitbus bent u bij Bakker Steenbergen aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 30 jaar dé specialist in spuitbussen verf. Gaat u uw auto, metaal, kunststof of hout spuiten? Dan is grondverf erg belangrijk om de gekleurde verf of lakverf goed te laten hechten aan de ondergrond. Bovendien ziet uw spuitwerk er na gebruik weer strak en als nieuw uit. Bestel vandaag nog jouw spuitbus primer voor 14:00 uur dan wordt het vandaag nog verstuurd! Heeft u vragen over onze primers? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag.

Wanneer gebruikt u grondverf?

Wanneer is het belangrijk om een spuitbus primer te kopen? Grondverf is belangrijk wanneer u uiteindelijk een aflak wilt verwerken op bijvoorbeeld hout. Hout neemt namelijk veel materiaal op. Wanneer hier een primer onder zit heeft u daar veel minder last van. Zo gebruikt u voor kaal hout en geschilderd hout altijd gewone grondverf. Maar voor onbehandeld metaal of kunststof heeft u weer andere primers nodig. Dit is voor de optimale hechting. U wilt natuurlijk dat het werk in één keer goed is. Zo is er voor iedere soort ondergrond de perfecte primer te vinden in onze webshop.

Verschillende soorten primers

In onze webshop vindt u verschillende soorten spuitbus primers, waaronder kunststofprimers, anti-corrosieprimer, universele primer, epoxy primer, zink-spray en speciale primers.

Onze merken

Bij Bakker Steenbergen kunt u verschillende merken spuitbus primers vinden voor ieder doeleinde. Zo hebben we Auto-K wanneer u uw auto weer fris voor de deur wilt laten staan. Maar ook hebben we het merk Belton in huis voor alles in en rondom het huis. Bovendien geniet u met onze Belton 2-in-1 van een lak en primer in één spuitbus. Deze spray kunt u gebruiken op roestige ondergronden en zorgt direct voor hoogglans.

Grondverf spuitbus kopen?

Zoekt u een speciale soort grondverf spuitbus? De specialisten van Bakker Steenbergen helpen u graag met het vinden van de juiste primer voor uw ondergrond. Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.