SprayMax

SprayMax, het merk voor professionals. De beste kwaliteit, het mooiste resultaat.

Spraymax is natuurlijk onze onbetwiste topper. Dit merk is oorspronkelijk voor professioneel gebruik bedoelt, en sommige artikelen vergen ook wat meer aandacht dan een normale spuitbus. 
In iedere SprayMax bus zit een gepatenteerd ventiel dat voor het unieke SprayMax spuitbeeld zorgt. Meer verfopbrengst, meer werkdruk, en daardoor veel minder overspray en rondvliegende spuitnevel.

Meer info over SprayMax en deze technologie? Lees onder de producten verder!
Filter
2in1 Koplampreparatie
Kleuren: Transparant | Glansgraad: Hoogglans
Wat is 2 in 1 Koplamp reparatie eigenlijk? Je koplampunit is meestal van polycarbonaat. Deze plasticsoort vergeeld na verloop van tijd, en word zelfs dof. Dit geeft je auto niet alleen een gedateerde uitstraling, maar is ook onveilig, en kan tot afkeur leiden. Met SprayMax 2 in 1 koplampreparatie los je dit 100% blijvend op. Een 2 komponenten UV bestendige hechtlaag en verzegeling in één behandeling. Als bonus ziet je auto er gelijk een stuk frisser uit! Waar gebruik je het voornamelijk voor? Het blijvend glashelder maken van doffe vergeelde koplampunits. Hoe verwerk Koplamp reparatie het best? En waar moet je op letten tijdens het verwerken? Je moet zeer serieus schoonmaken en schuren. Beginnen met reinigen van de unit met SprayMax siliconenverwijderaar. Schuren afhankelijk van aantasting met P 500 / P 1000. Schuur met heel fijne korrel, laatste twee stappen P 1000 en P 2000. Tussen de schuurgangen steeds reinigen met de SprayMax siliconenverwijderaar. Nadat je unit perfect glad is, deze een laatste keer reinigen, en afnemen met een kleefdoek. Schud de spuitbus 2 minuten, en activeer de 2K 2 in 1 spuitbus door de rode knop uit de dop op de stift onder de spuitbus te plaatsen. Druk nu stevig op een vlakke ondergrond de knop in, u voelt de hardercontainer opengaan. Nogmaals goed schudden, om de verharder te mengen. De bus is gebruiksklaar. Werk in slechts 2 lagen. Een eerste dunne gesloten laag, en na ca 10 minuten een tweede dikkere gesloten laag. Klaar, meer lagen maken de laklaag minder sterk.Wat zijn de productvoordelen? Een goedkope, eenvoudige, en snelle manier om de dure koplampunits niet te vervangen, maar te repareren.
€ 17,50
Anti-Corrosie Primer Roodbruin
Kleuren: Roodbruin | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
De SprayMax Anti-corrosie primer is een zeer actieve roestbescherming op basis van zinkfosfaat, die metalen onderdelen effectief beschermt. De chromaatvrije grondlaag met corrosie werende pigmenten hecht goed en maakt een gladde lak mogelijk. Wat maakt deze anti-corrosie primer dan beter dan anderen?Deze anti-corrosie primer maakt gebruik van de inmiddels bewezen SprayMax technologie. De SprayMax technologie zorgt er makkelijk gezegd voor dat de nozzle iets vernauwd is, zodat de verf er gevoelsmatig met een hogere druk uitkomt. Dit zorgt ervoor dat de verf met een hogere snelheid tegen het oppervlak komt, wat zorgt voor minder overspray en stofontwikkeling. De marginale overspray reduceert de totale proceskosten wat ook betekent minder voorwerk, minder maskeerwerk, minder materiaalverbruik, minder nabewerking en polijsten. Daarom is de SprayMax-technologie voorbestemd voor gebruik op het gebied van spotrepair, of overal waar professionele snelle en kosten geoptimaliseerde toepassingen vereist zijn.Ideaal als eerste laag op blank metaal, aluminium en oude vastzittende verflagen. Het product is uitstekend geschikt voor gebruik op blanke, geschuurde metaalplaten, geschuurd aluminium en geharde en geschuurde laklagen. Zeer sneldrogend en perfecte hechting op vrijwel iedere ondergrond.Deze primer kan tevens doorgelast worden en hierna blijft roestbescherming behouden.Zeer actieve roestbeschermingsprimer voor blanke metalen oppervlakken.Voorkomt dat lasspatten op het werkstuk of lasmondstuk branden. Ook geschikt als lasprimerProductvoordelen:- Zeer hoge corrosieweerstand, ook toepasbaar op zink- en aluminiumoppervlakken- Zinkchromaatvrij- Op zinkfosfaat gebaseerde structuur- Lasinspectiecertificaat
€ 15,00
Aqua Siliconen Verwijderaar
Kleuren: Transparant | Glansgraad: N.V.T. | Inhoud: 400ML
€ 13,00
Bijspuitlak
Kleuren: Transparant | Glansgraad: Hoogglans | Inhoud: 400ML
€ 13,00
Bijspuitverdunning
Kleuren: Transparant | Glansgraad: Hoogglans | Inhoud: 400ML
€ 13,00
Controlelak Zwart
Kleuren: Zwart | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
€ 13,00
FillClean doppenset
De originele Fillon Fill-Clean dop. Deze is onmisbaar bij het vullen van spuitbussen met de FillOn Fill-One machine. In deze set zitten ook ringen om de dop op necked-in spuitbussen te kunnen bevestigen. Denk hierbij aan SpayMax 2K bussen.Let op! Dit artikel bestaat uit een set van 6 doppen, incl. 6 ringen!Heeft u losse doppen nodig, kijk dan even naar de Dop FillClean Los.
€ 15,00
KTL-Reparatielak
Kleuren: Zwart | Glansgraad: Zijdeglans | Inhoud: 400ML
De SprayMax 2K KTL-reparatielak is perfect geschikt voor het isoleren en repareren van ligplekken, doorgeschuurde plekken, blaasjes of ‘fouten’ op een zwart kathodisch gedompeld voorwerp of oppervlak. Dit product heeft de kleur en glansgraad afgestemd op de gangbare KTL-types zoals bijvoorbeeld BASF Carthoguard CG 570 en 580, Door de fijne verneveling en weinig spuitnevel is het prettig te verwerken. Daarnaast is het product ook nog eens hittebestendig tot 200°C. Nadien kan het voorwerp nog gepoedercoat worden.
€ 19,00
Kunststofprimer
Kleuren: Transparant | Glansgraad: Hoogglans | Inhoud: 400ML
De SprayMax Kunststof primer wordt gebruikt als grondlak om verf, autolak of 2K lak te laten hechten aan plastic. Dit is ook de reden dat kunststof primer vaak wordt benoemd als een plastic primer of kunststof hechtprimer. De SprayMax Kunststof primer is transparant en droogt snel omdat een plastic primer altijd een 1K lak is.Deze primer staat er om bekend dat het zo dun is als water. Aanraking met het te bewerken oppervlak is vaak al voldoende, je hoeft dit dus niet dik aan te brengen. Product eigenschappen:• Eén lichte, dunne en gelijkmatige straal• Uitstekende hechtingseigenschappen• Droogt zeer snel• Maximale flexibiliteit• Maximale opbrengst• Kleurloos, met zilverpigmenten• Overschilderbaar met elke conventionele plamuur en topcoats, b.v. SprayMax 1K acrylvuller, 2K Primer Filler, Kunststofkleuren, basislakken, 2K aflakken.Bindmiddelbasis:Gechloreerde polyolefinen
€ 15,00
Pistolenreiniger
Kleuren: Transparant | Glansgraad: N.V.T. | Inhoud: 400ML
€ 13,00
Radiatorlak Wit
Kleuren: Wit | Glansgraad: Zijdeglans
€ 15,00
Rapid Epoxy-Primer
Kleuren: Lichtgrijs | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
€ 15,00
Siliconen Verwijderaar
Kleuren: Transparant | Glansgraad: N.V.T. | Inhoud: 400ML
€ 13,00
Spot Primer
Kleuren: Middengrijs | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
Wat is spot-primer eigenlijk?Spotprimers zijn ontwikkeld voor spot-repair. Het repareren van lakschades in plaats van het spuiten van een compleet deel. Je werkt dus op een gedeelte van reeds gespoten plaatwerk. Verkrijgbaar in 1K en 2K. Beide voorzien van de extra fijne spuitkop. Door deze spuitkop, en de SprayMax technologie zet je de primer al superglad op, dus minder schuurwerk. Waar gebruik je het voornamelijk voor? Spot-repair is de lastigste primer klus. Zowel qua hechting als de acceptatie van de lak die nadien gespoten gaat worden. De spot-primers zijn de perfecte gladde isolator van een doorgeschuurde plek. Hecht 100% op het metaal, en alle doorgeschuurde oude laklagen. Deze oude laklagen gaan nu ook niet opbranden of aftekenen, je kunt er met elke gangbare auto of industrielak overheen spuiten. Check even welke je nodig hebt, de 2K variant hecht beter op aluminium en polyester, en is beter nat-in-nat te verwerken met de aflak. Waar hecht spot-primer eigenlijk op ? Alle gangbare ondergronden. Check even welke je nodig hebt, de 2K variant hecht beter op aluminium en polyester. Hoe verwerk je wash-primer het best? En waar moet je op letten tijdens het verwerken? Het belangrijkste: 3 dunne lagen 5 tot 10 minuten na elkaar aangebracht drogen sneller, en vullen beter dan één hele dikke laag. Deze dikke laag is ook minder sterk. Werk in meerdere dunne lagen! Wat zijn de productvoordelen? De perfecte isolatie van lastige ondergronden, met name doorgeschuurde plekken. Met name de geruststelling dat deze niet gaan opbranden is het belangrijkste voordeel.
€ 15,00
SprayMax 2K Acrylfiller
Kleuren: Grijs | Glansgraad: Mat | Inhoud: 250ML
De 2K Acrylfillers zijn ideaal voor het uitvoeren van kleine reparaties zoals een spot-repair. Dit komt doordat een Acrylfiller vaak net zo'n gladde eind laag heeft als de uiteindelijke lak die hier nog overheen gaat.Normaal gesproken zijn primers vrij grof en moeten er eerst nog wat schuurgangen uitgevoerd worden om een mooie gladde basis te creëren.Bij de 2K Acrylfiller kan je vrijwel nat-in-nat werken en toch nog een mooi resultaat behalen. Dit scheelt een hoop schuur werk en kan je de schade klein houden. De 2K acrylfiller is nog harder en hecht nog beter dan de 1K acrylfiller van Spraymax. Check deze punten even voor je aan de slag gaat: Er zijn verschillende kleuren van deze primer. De kleur van de primer kan het verschil maken voor het eindresultaat. Denk hierbij aan de dekking, maar ook vooral aan de kleur die je uiteindelijk wilt gebruiken. Wil je dat iets licht wordt, gebruik dan ook een zo licht mogelijke primer. Hierdoor komt de eind laag het beste naar voren. Bij donkeren kleuren werkt het precies hetzelfde.Dit product droogt vrij snel. Let daarom goed op dat je met dunne lagen werkt. Uiteraard is schudden een must! 2 minuten na hoorbare aanslag van de schudkogels. Voor verdere vragen adviseren we je om het Technische Data Sheet (TDS) te bekijken deze kan je downloaden op de product pagina. Of neem contact met ons op via de Chat of de mail.  
€ 17,50
SprayMax 2K Direct-to-Metal primer
Kleuren: Lichtgrijs | Glansgraad: Mat | Inhoud: 250ML
Met de SprayMax 2K Direct-To-Plastic kan je makkelijk en snel kunststof oppervlaktes overspuiten. De naam zegt het eigenlijk al; Dit product kan je direct op kunststof verwerken zonder dat je een primer hoeft te gebruiken. Dat scheelt niet alleen een spuitbus, maar ook tijd. Kan ook nat-in nat of als gewone Primer Filler gebruikt worden. Je kunt dit artikel in drie verschillende kleuren aanschaffen: - Zwart - Lichtgrijs Het opvallende aan deze 2 kleuren is, dat dit de veel voorkomende kleuren van plastic-onderdelen van je auto zijn. Omdat de lak een beetje flexibel is, is het bijvoorbeeld perfect om je bumper een frisse uitstraling te geven. Dit zonder dat er barstjes in de lak komen. Bindmiddelbasis: Tweecomponenten acrylharsen Activator: alifatische isocyanatenCheck wel voor je begint altijd even de technische info. 
€ 17,50
SprayMax 2K Rapidprimer
Kleuren: Lichtgrijs | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
De SprayMax 2K rapidprimer is een sneldrogende 2 componenten primer voor hoogwaardige autolakklussen.Deze sneldrogende primer is vrij van isocyanaten en bestand tegen oplosmiddelen. Daarnaast staat de 2K rapidprimer bekend om zijn zeer goede schuurbaarheid, (nat- en droogschuurbaar) bij 20° C.Mede door zijn uitstekende hoge vulcapaciteit, hechting op blank metaal en verzinkt oppervlakken en bestaande geschuurde verfafwerkingen is dit de ideale sneldrogende primer. Tenslotte kan de rapidprimer worden afgelakt met alle conventionele 1K-basislakken en 2K aflaksystemen.Bindmiddelbasis:Tweecomponenten acrylharsenActivator: Vrij van isocyanaten
€ 19,00
SprayMax 2K Washprimer
Kleuren: Olijfgroen | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
De Spraymax 2K Washprimer is een 2 componenten primer voor snelle isolatie van doorgeschuurde gebieden. Deze Washprimer staat bekend om zijn zeer goede hechting en uitstekende bescherming tegen corrosie in het bijzonder op aluminium.Mede door zijn snelle verwerkingstijden dankzij de fijne verneveling met minimale overspray  zorgt er voor dat hij snel droogt. Vervolgens is de 2K Washprimer overschilderbaar met alle standaard 1K en 2K acrylfillers.Bindmiddelbasis:Polyvinylbutyral/epoxyharsen. Bevat fosfor zuur. Vrij van zinkchromaat en fenol.Kleur:Olijfgrijs Glansgraad mat
Varianten van € 17,50
€ 19,00
SprayMax Acrylfillers
Kleuren: Donkergrijs | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
Acrylfillers zijn ideaal voor het uitvoeren van kleine reparaties zoals een sport-repair. Dit komt doordat een Acrylfiller vaak net zo'n gladde eind laag heeft als de uiteindelijke lak die hier nog overheen gaat.Normaal gesproken zijn primers vrij grof en moeten er eerst nog wat schuurgangen uitgevoerd worden om een mooie gladde basis te creëren. Bij de Acrylfiller kan je vrijwel nat-in-nat werken en toch nog een mooi resultaat behalen. Dit scheelt een hoop schuur werk en kan je de schade klein houden. Check deze punten even voor je aan de slag gaat:Er zijn verschillende kleuren van deze primer. De kleur van de primer kan het verschil maken voor het eindresultaat. Denk hierbij aan de dekking, maar ook vooral aan de kleur die je uiteindelijk wilt gebruiken. Wil je dat iets licht wordt, gebruik dan ook een zo licht mogelijke primer. Hierdoor komt de eind laag het beste naar voren. Bij donkeren kleuren werkt het precies hetzelfde. Dit product droogt vrij snel. Let daarom goed op dat je met dunne lagen werkt. Uiteraard is schudden een must! 2 minuten na hoorbare aanslag van de schudkogels. Voor verdere vragen adviseren we je om het Technische Data Sheet (TDS) te bekijken deze kan je downloaden op de product pagina. Of neem contact met ons op via de Chat of de mail.  
€ 15,00
SprayMax Direct-To-Plastic
Kleuren: Donkergrijs | Glansgraad: Zijdeglans | Inhoud: 400ML
Met de SprayMax Direct-To-Plastic kan je makkelijk en snel kunststof oppervlaktes overspuiten. De naam zegt het eigenlijk al; Dit product kan je direct op kunststof verwerken zonder dat je een primer hoeft te gebruiken. Dat scheelt niet alleen een spuitbus, maar ook tijd. Je kunt dit artikel in drie verschillende kleuren aanschaffen: - Zwart- Donkergrijs- Antraciet Het opvallende aan deze 3 kleuren is, dat dit de veel voorkomende kleuren van plastic-onderdelen van je auto zijn. Omdat de lak een beetje flexibel is, is het bijvoorbeeld perfect om je bumper een frisse uitstraling te geven. Dit zonder dat er barstjes in de lak komen. Check wel voor je begint altijd even de technische info.
€ 15,00
SprayMax DTP Structuurspray
Kleuren: Zwart | Glansgraad: Hoogglans | Inhoud: 400ML
€ 17,50
SprayMax Epoxy Primer
Kleuren: Zwart | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
SprayMax Epoxyprimer is de ultieme ondergrond als je oppervlaktes als staal, aluminium, non-ferro metalen (koper, brons, messing), verzinkte platen, plamuur en oude verflagen wilt voorzien van een nieuwe of frisse look.Epoxy primer staat bekend om zijn geweldige hechting. Omdat er fosforzuur in verwerkt zit, is het een etsende primer. Deze woorden lijken misschien een beetje ingewikkeld, maar etsend is eigenlijk niks minder dan een mega goede hechting.Dit product is verkrijgbaar is de 1K, maar ook 2K technologie. 1K staat bekend om het gemakkelijk verwerken, snel drogen en lange pot life. Maar wat is er nou precies zo bijzonder aan die 2K dan? De verharder die hierin verwerkt zit zorgt voor de optimale en snelle uitharding. Ook heb je er gelijk een Hierdoor creëer je dé perfecte basis voor je project. Je wilt tenslotte toch niet dat de mooie eindkleur samen met de blanke lak los zal laten?!De 2K Epoxy Primer is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: beige, zwart en lichtgrijs. Afhankelijk van de kleur die je uiteindelijk wilt verwerken, kies je je basiskleur. Check wel voor je begint altijd even de technische info.
€ 19,00
SprayMax Structuurspray
Kleuren: Grijs | Glansgraad: Hoogglans | Inhoud: 400ML
Structuurspray wordt gebruikt om oppervlaktes wat structuur te geven. Dit product is verkrijgbaar in verschillende groftes. Afhankelijk van de gewenste grofte die je het oppervlak wilt geven, kun  je kiezen uit grof of middel. De structuurspray wordt met name gebruikt voor plastic bumpers, maar kan ook zeker gebruikt worden voor andere doeleinden zoals het creëren van een anti slip laagje op een oppervlak. De structuurspray is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: zwart en grijs.Voordelen van de structuurspray:Een van de voordelen van de structuurspray is dat deze erg makkelijk is in zijn gebruik. Daarnaast droogt hij zeer snel op en is de structuurspray bestand tegen krassen. Tenslotte is de structuurspray ook te gebruiken in combinatie met de 1K DTP- en Plastic sprays. Check wel voor je begint altijd even de technische info
€ 17,50
SprayMax Unifill
Kleuren: Donkergrijs | Glansgraad: Mat | Inhoud: 500ML
Wat is unifill eigenlijk? Unifill heet zo omdat hij zo universeel te gebruiken is. Hecht op vrijwel alle gangbare ondergronden, goede corrosiebescherming, prachtig spuitbeeld, en een extreem vullend vermogen. Sneldrogend. In verschillende kleuren, zodat je deze af kunt stemmen op de dekking van de eindkleur. Ook nog in 500ml voordeelverpakking. Waar gebruik je het voornamelijk voor? Primer klussen waarbij naast een goede hechting ook vulling gewenst is. Denk aan schuurkrassen, plamuurporiën etc. Waar hecht Unifill primer eigenlijk op? Alle gangbare ondergronden. Hoe verwerk je Unifill het best? En waar moet je op letten tijdens het verwerken? Het belangrijkste: 3 dunne lagen 5 tot 10 minuten na elkaar aangebracht drogen sneller, en vullen beter dan één hele dikke laag. Deze dikke laag is ook minder sterk. Werk dus in meerdere dunne lagen! Wat zijn de productvoordelen? Met name het vulvermogen, en de snelheid. Zeer universeel te gebruiken
€ 15,00

Wat is SprayMax technologie?

De unieke gepatenteerde technologie van het merk SprayMax combineert de mobiliteit en flexibiliteit van een spuitbus met de applicatie-eigenschappen van een professioneel spuitpistool. 

De kwaliteit van de SprayMax producten brengt het bij de originele afwerking van OEM-laksystemen. Het brede scala aan toepassingsmogelijkheden varieert van auto's, meubilair en spoorwegen tot bouw- en landbouwmachines. 

 

Deze verplaatsing van hobby-kwaliteit naar 100% OEM komt niet alleen door het spuitbeeld. In enkele van de high-end producten is een tevens gepatenteerde verharder capsule ingebouwd in de spuitbus. Door deze van buitenaf met de bekende rode knop te openen komen het basiscomponent en de verharder samen. Deze SprayMax 2K laksystemen zijn met afstand de best mogelijke kwaliteit in een spuitbus, en hebben van SprayMax het benchmark gemaakt dat het nu is.

  

SprayMax spuitbussen kopen bij Bakker Steenbergen 

 SprayMax biedt een compleet aerosolsysteem voor lakreparaties. Van oppervlakte reiniging tot afwerking, voor iedere fase biedt SprayMax een passend product voor het object. 

Het assortiment omvat: voorbereidingsproducten, primers, vulling, fillers, basis- & aflak en blanke lak. 


SprayMax 2K doet daar nog een schepje bovenop. De beste spuitbus ter wereld. Resultaat zoals bij een spuiterij. Deze topkwaliteit producten koop je bij de officiële SprayMax importeur oftewel Spuitbuskopen.nl.  Alleen dan heb je het originele product, en verse productie.