Wat is rapid-primer eigenlijk?

Rapid primers zijn voor mensen met haast. Supersnelle droging, binnen 20 minuten schuren, zowel in 1K als 2K verkrijgbaar. Perfecte hechting op alle gangbare ondergronden, en beide voorzien van de verstelbare variator spuitkop. Door deze spuitkop, en de SprayMax technologie zet je de primer al super glad op, dus minder schuurwerk. Alles afgestemd op snelheid!

Meer info over rapid-primers? Lees onder de producten verder!
Filter
Rapid Epoxy-Primer
Kleuren: Lichtgrijs | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
€ 15,00
SprayMax 2K Rapidprimer
Kleuren: Lichtgrijs | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
De SprayMax 2K rapidprimer is een sneldrogende 2 componenten primer voor hoogwaardige autolakklussen.Deze sneldrogende primer is vrij van isocyanaten en bestand tegen oplosmiddelen. Daarnaast staat de 2K rapidprimer bekend om zijn zeer goede schuurbaarheid, (nat- en droogschuurbaar) bij 20° C.Mede door zijn uitstekende hoge vulcapaciteit, hechting op blank metaal en verzinkt oppervlakken en bestaande geschuurde verfafwerkingen is dit de ideale sneldrogende primer. Tenslotte kan de rapidprimer worden afgelakt met alle conventionele 1K-basislakken en 2K aflaksystemen.Bindmiddelbasis:Tweecomponenten acrylharsenActivator: Vrij van isocyanaten
€ 19,00

Waar hecht Rapid-primer eigenlijk op?

Alle gangbare ondergronden. Check even de verschillen op product niveau. De 2K is namelijk voor meer ondergronden geschikt.

Waar gebruik je het voornamelijk voor?

Het zijn universele primers van de hoogste kwaliteitsklasse in de markt. Dit maakt het een moeilijke vraag, je kunt er vrijwel iedere primer klus mee klaren.

Een unieke eigenschap?

Zeer geschikt om doorgeschuurde plekken te isoleren bij lakreparaties op staal/aluminium.
Hoe verwerk je Rapid-primer het best? En waar moet je op letten tijdens het verwerken?
Het belangrijkste: 3 dunne lagen 5 tot 10 minuten na elkaar aangebracht drogen sneller, en vullen beter dan één hele dikke laag. Deze dikke laag is ook minder sterk. Werk in meerdere dunne lagen!

Wat zijn de productvoordelen?

Heel ruim inzetbaar, en supersnel