Filter
Auto-K Kunststoflakken
Kleuren: Antracit | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
Auto-K kunststoflakken zijn ideaal voor reparaties aan harde kunststof onderdelen aan je auto, scooter etc. Denk hierbij aan onderdelen als kunststof bumpers, buitenspiegels, spoilers etc. Deze kleuren zijn vaak universeel en is dus prima te gebruiken. Door de speciale samenstelling is dit product sneldrogend en heeft het een zeer goede dekking. Let wel, dit product is niet geschikt om direct op kunststof te verwerken. De naam van het product is een beetje misleidend... Breng eerst een dunne laag kunststof-primer aan voor de optimale hechting. Veel auto-onderhoudsproducten bevatten siliconen. Verf hecht hier niet op! Maak daarom altijd ter voorbereiding het oppervlak goed vet vrij. Productvoordelen:- Makkelijk te verwerken, makkelijk in gebruik- Goede hechting, zeer economisch- Snel drogen- Vrij van zware metalen: geen lood, cadmium, chroomBindmiddelbasis:- Nitro combinatie harsSpuitcoating:- Voor 2 kruislagen: 20-30 μm droge laagdikteDroogtijden:-Stofdroog: na ca. 30 minuten.- Snel te verwerken: na ca. 1 uur- Hard drogen: na ca. 24 uurOverschilderbaar:- Met zichzelf: na 15 minutenVerfstructuur:1. Auto-K kunststofbindmiddel2. Auto-K-spray voor kunststoffenOpmerking:Spuit niet op oppervlakken die zijn bedekt met synthetische harsen, omdat de verf kan loskomen
€ 12,50
SprayMax Direct-To-Plastic
Kleuren: Donkergrijs | Glansgraad: Zijdeglans | Inhoud: 400ML
Met de SprayMax Direct-To-Plastic kan je makkelijk en snel kunststof oppervlaktes overspuiten. De naam zegt het eigenlijk al; Dit product kan je direct op kunststof verwerken zonder dat je een primer hoeft te gebruiken. Dat scheelt niet alleen een spuitbus, maar ook tijd. Je kunt dit artikel in drie verschillende kleuren aanschaffen: - Zwart- Donkergrijs- Antraciet Het opvallende aan deze 3 kleuren is, dat dit de veel voorkomende kleuren van plastic-onderdelen van je auto zijn. Omdat de lak een beetje flexibel is, is het bijvoorbeeld perfect om je bumper een frisse uitstraling te geven. Dit zonder dat er barstjes in de lak komen. Check wel voor je begint altijd even de technische info.
€ 15,00
SprayMax DTP Structuurspray
Kleuren: Zwart | Glansgraad: Hoogglans | Inhoud: 400ML
€ 17,50
SprayMax Kunststoflak
Kleuren: Lichtgrijs | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
Kunststof lak is ideaal voor het aflakken van een kunststof oppervlaktes. Dit omdat de kleur precies de originele kunststof kleur is die merken als bijvoorbeeld Mercedes en Volkswagen in de fabriek gebruiken. Let wel, dit product mag ALLEEN worden gebruikt op kunststoffen die zijn voor behandeld met (SprayMax) 1K Kunststof primer. De kunststofspray wordt met name gebruikt voor plastic bumpers, maar kan ook zeker gebruikt worden voor het aflakken van andere onderdelen. De kunststoflak is verkrijgbaar in drie verschillende mat kleuren: antraciet, donkergrijs-en lichtgrijs.Voordelen van de kunststoflak: Een van de voordelen van de kunststof lak is dat deze erg makkelijk is in zijn gebruik. Ook droogt hij behoorlijk snel op en is de kunststof lak een beetje flexibel. Dit in combinatie met zijn hoge dekking en hoge slijtvastigheid maakt het de ideale kunststof lak.Check wel voor je begint altijd even de technische info. 
€ 15,00