SprayMax Acrylfillers

€ 15,00

Kleuren
Glansgraad
Inhoud
Nu besluiten is morgen spuiten
Bestellingen vanaf €50,- gratis bezorgd
Advies nodig? Bel ons even op 085 015 00 33
Enige officiële importeur van Peter Kwasny GmbH producten in de Benelux

Productnummer: 680282
Productinformatie "SprayMax Acrylfillers"
Acrylfillers zijn ideaal voor het uitvoeren van kleine reparaties zoals een sport-repair. Dit komt doordat een Acrylfiller vaak net zo'n gladde eind laag heeft als de uiteindelijke lak die hier nog overheen gaat.

Normaal gesproken zijn primers vrij grof en moeten er eerst nog wat schuurgangen uitgevoerd worden om een mooie gladde basis te creëren. Bij de Acrylfiller kan je vrijwel nat-in-nat werken en toch nog een mooi resultaat behalen. Dit scheelt een hoop schuur werk en kan je de schade klein houden. 

Check deze punten even voor je aan de slag gaat:

  • Er zijn verschillende kleuren van deze primer. De kleur van de primer kan het verschil maken voor het eindresultaat. Denk hierbij aan de dekking, maar ook vooral aan de kleur die je uiteindelijk wilt gebruiken. Wil je dat iets licht wordt, gebruik dan ook een zo licht mogelijke primer. Hierdoor komt de eind laag het beste naar voren. Bij donkeren kleuren werkt het precies hetzelfde.
  • Dit product droogt vrij snel. Let daarom goed op dat je met dunne lagen werkt.
  • Uiteraard is schudden een must! 2 minuten na hoorbare aanslag van de schudkogels.
  • Voor verdere vragen adviseren we je om het Technische Data Sheet (TDS) te bekijken deze kan je downloaden op de product pagina. Of neem contact met ons op via de Chat of de mail.  
Kleuren: Middengrijs
Glansgraad: Mat
Inhoud: 400ML

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.