Belton RAL-Kleuren

€ 10,50

Direct leverbaar

Inhoud
Glansgraad
Kleuren
Nu besluiten is morgen spuiten
Bestellingen vanaf €50,- gratis bezorgd
Advies nodig? Bel ons even op 085 015 00 33
Enige officiële importeur van Peter Kwasny GmbH producten in de Benelux

Productnummer: 324105
Productinformatie "Belton RAL-Kleuren"
Belton staat voor klassieke Duitse kwaliteit, welke zowel gebruikt wordt in de professionele als de creatieve markt.
De hoge kwaliteitsnormen, gecombineerd met maximale gebruiksvriendelijkheid, zorgen voor uitstekende resultaten.

Altijd de juiste kleurtint! Belton RAL biedt een groot aanbod kleurtinten die gebruikt worden in verschillende sectoren, zoals: meubilair, interieurdecoratie en schade reparatie. Voor binnen en buiten gebruik.

Je kijkt momenteel bij de hoogglans kleuren! Ben je opzoek naar een zijdeglans of matte kleur? Klik dan op zijdeglans of mat om ons assortiment te bekijken. Is de kleur die jij nodig hebt niet standaard verkrijgbaar in een andere glansgraad? Gebruik dan een blanke lak om toch de juiste afwerking kunnen maken. 

Oh, en wist je dat je met alle RAL spuitbussen ook je radiator kan spuiten? Een radiator wordt wel warm maar bij lange na niet zo heet als een bijvoorbeeld een uitlaat of kachel. 

Let wel op, mocht je de radiator in een witte tint willen spuiten, raden wij wel de Belton Radiator lak aan. Deze voorkomt vergeling na verhitting. Overige kleuren is geen enkel probleem! 

Wil je naast de perfecte kleur, ook perfecte hechting op je oppervlak? Check onze primers


Waarom kiezen voor Belton RAL?
- Perfecte Lakkwaliteit
- Kleurechtheid
- Goede Dekking en droogtijd
- Enorm kleuraanbod
- Snel geleverd
1K/2K: 1K
Hittebestendig: 80°C
Kleuren: RAL 6010
Merken: Belton
Glansgraad: Hoogglans
Inhoud: 400ML

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Heb je ook wel eens aan deze producten gedacht?

Belton RAL-Kleuren Hoogglans
Belton staat voor klassieke Duitse kwaliteit, welke zowel gebruikt wordt in de professionele als de creatieve markt. De hoge kwaliteitsnormen, gecombineerd met maximale gebruiksvriendelijkheid, zorgen voor uitstekende resultaten.Altijd de juiste kleurtint! Belton RAL biedt een groot aanbod kleurtinten die gebruikt worden in verschillende sectoren, zoals: meubilair, interieurdecoratie en schade reparatie. Voor binnen en buiten gebruik. Je kijkt momenteel bij de hoogglans kleuren! Ben je opzoek naar een zijdeglans of matte kleur? Klik dan op zijdeglans of mat om ons assortiment te bekijken. Is de kleur die jij nodig hebt niet standaard verkrijgbaar in een andere glansgraad? Gebruik dan een blanke lak om toch de juiste afwerking kunnen maken. Oh, en wist je dat je met alle RAL spuitbussen ook je radiator kan spuiten? Een radiator wordt wel warm maar bij lange na niet zo heet als een bijvoorbeeld een uitlaat of kachel. Let wel op, mocht je de radiator in een witte tint willen spuiten, raden wij wel de Belton Radiator lak aan. Deze voorkomt vergeling na verhitting. Overige kleuren is geen enkel probleem!  Wil je naast de perfecte kleur, ook perfecte hechting op je oppervlak? Check onze primers! Waarom kiezen voor Belton RAL?- Perfecte Lakkwaliteit - Kleurechtheid - Goede Dekking en droogtijd - Enorm kleuraanbod - Snel geleverd
€ 10,50
Belton Universele Primers
Kleuren: Grijs | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
Deze primer is een sneldrogende hechtende grondlak voor op hout, metaal, steen, etc. Het geeft een gesloten glad oppervlak, wat dient als ideale basis voor verdere laklagen. De kleurkeuze van de primer hangt af van de gewenste lakkleur. Gebruik voor donkere kleuren de grijze primer voor snellere dekking. Bij lichte kleuren en rode tinten raden wij aan om de witte primer gebruiken.
€ 12,50
SprayMax Blanke Lak
1K/2K: 2K | Kleuren: Blanke lak | Glansgraad: Hoogglans | Inhoud: 400ML
Blanke lak is dé finishing-touch voor jouw project. Om voor iedere toepassing een oplossing te kunnen bieden heeft SprayMax de blanke lak in zowel 1K als 2K. Maar wat is nu precies het verschil?We zetten het even voor je op een rijtje.Een 1K lak bestaat uit één component. Daar staat de naam ook voor: 1 componenten lak. Het is de meest voorkomende lak, omdat hij meerdere voordelen heeft. Belangrijke pluspunten van een 1K zijn:• Het droogt snel op (gemiddeld 30 minuten droogtijd)• Het is verkrijgbaar in verschillende glansgraden (hoogglans en mat)• Gemakkelijk te verwerkenDe 2K lak zorgt voor een laklaag met een verharder. Het product bestaat dus uit 2 componenten. Hierdoor is jouw auto of voertuig of ander project krasvast, bestendig tegen benzine en UV & bestand tegen chemicaliën.Bij het verwerken van een 2K lak komt iets meer kijken ten opzichte van de 1K, maar is zeker niet ingewikkeld. De 2K is ook in verschillende glansgraden verkrijgbaar. Hoogglans, zijdeglans en mat. Kortom, voor ieder wat wils. 
Varianten van € 15,00
€ 19,00
SprayMax Epoxy Primer
Kleuren: Beige | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
SprayMax Epoxyprimer is de ultieme ondergrond als je oppervlaktes als staal, aluminium, non-ferro metalen (koper, brons, messing), verzinkte platen, plamuur en oude verflagen wilt voorzien van een nieuwe of frisse look.Epoxy primer staat bekend om zijn geweldige hechting. Omdat er fosforzuur in verwerkt zit, is het een etsende primer. Deze woorden lijken misschien een beetje ingewikkeld, maar etsend is eigenlijk niks minder dan een mega goede hechting.Dit product is verkrijgbaar is de 1K, maar ook 2K technologie. 1K staat bekend om het gemakkelijk verwerken, snel drogen en lange pot life. Maar wat is er nou precies zo bijzonder aan die 2K dan? De verharder die hierin verwerkt zit zorgt voor de optimale en snelle uitharding. Ook heb je er gelijk een Hierdoor creëer je dé perfecte basis voor je project. Je wilt tenslotte toch niet dat de mooie eindkleur samen met de blanke lak los zal laten?!De 2K Epoxy Primer is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: beige, zwart en lichtgrijs. Afhankelijk van de kleur die je uiteindelijk wilt verwerken, kies je je basiskleur. Check wel voor je begint altijd even de technische info.
€ 19,00