Belton Parelmoer Effect

€ 12,50

Kleuren
Glansgraad
Inhoud
Nu besluiten is morgen spuiten
Bestellingen vanaf €50,- gratis bezorgd
Advies nodig? Bel ons even op 085 015 00 33
Enige officiële importeur van Peter Kwasny GmbH producten in de Benelux

Productnummer: 323106
Productinformatie "Belton Parelmoer Effect"
De Belton Parelmoer effect lak zorgt voor een glanzende afwerking van uw lakwerken met een parelmoer kleur. De parelmoerlak is een lichte kleur met kleine metallic parelmoer deeltjes die voor de glinstering en sprankelende effect zorgen. 

Een parelmoer kleur geeft een unieke en luxe uitstraling aan uw object.
Product specificaties:
Bindmiddelbasis: acrylharsen

Spray applicatie:
2-3 gelijkmatige dunne lagen
Laagdikte: 40-50 µm
Spuitafstand: 15-25 cm

Droogtijden:
- stofdroog: na 20 min.
- snel hanteerbaar: na 60 min.
- drooghard: na ca. 12 uren

Overschilderen:
- met zichzelf: op elk moment
- met alle Belton-verven: op elk moment
1K/2K: 1K
Hittebestendig: 80°C
Kleuren: Blauw
Merken: Belton
Glansgraad: Hoogglans
Inhoud: 400ML

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Heb je ook wel eens aan deze producten gedacht?

Belton RAL-Kleuren Hoogglans
Belton staat voor klassieke Duitse kwaliteit, welke zowel gebruikt wordt in de professionele als de creatieve markt. De hoge kwaliteitsnormen, gecombineerd met maximale gebruiksvriendelijkheid, zorgen voor uitstekende resultaten.Altijd de juiste kleurtint! Belton RAL biedt een groot aanbod kleurtinten die gebruikt worden in verschillende sectoren, zoals: meubilair, interieurdecoratie en schade reparatie. Voor binnen en buiten gebruik. Je kijkt momenteel bij de hoogglans kleuren! Ben je opzoek naar een zijdeglans of matte kleur? Klik dan op zijdeglans of mat om ons assortiment te bekijken. Is de kleur die jij nodig hebt niet standaard verkrijgbaar in een andere glansgraad? Gebruik dan een blanke lak om toch de juiste afwerking kunnen maken. Oh, en wist je dat je met alle RAL spuitbussen ook je radiator kan spuiten? Een radiator wordt wel warm maar bij lange na niet zo heet als een bijvoorbeeld een uitlaat of kachel. Let wel op, mocht je de radiator in een witte tint willen spuiten, raden wij wel de Belton Radiator lak aan. Deze voorkomt vergeling na verhitting. Overige kleuren is geen enkel probleem!  Wil je naast de perfecte kleur, ook perfecte hechting op je oppervlak? Check onze primers! Waarom kiezen voor Belton RAL?- Perfecte Lakkwaliteit - Kleurechtheid - Goede Dekking en droogtijd - Enorm kleuraanbod - Snel geleverd
€ 10,50
Belton Universele Primers
Kleuren: Wit | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
Deze primer is een sneldrogende hechtende grondlak voor op hout, metaal, steen, etc. Het geeft een gesloten glad oppervlak, wat dient als ideale basis voor verdere laklagen. De kleurkeuze van de primer hangt af van de gewenste lakkleur. Gebruik voor donkere kleuren de grijze primer voor snellere dekking. Bij lichte kleuren en rode tinten raden wij aan om de witte primer gebruiken.
€ 12,50