Plamuur

Met de plamuur producten van Auto-K kan je grove beschadigingen gemakkelijk herstellen. Het product is vrij gemakkelijk te verwerken en we hebben voor ieder wat wils. 

Zo is de plamuur er in verschillende soorten, maar ook in verschillende maten. Van Glasvezel- tot de allround universele plamuur. 
Bestel vandaag nog jouw plamuur voor 14:00 uur dan wordt het vandaag nog verstuurd! 

Heb je vragen over welke plamuur het meest geschikt is voor uw project? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag.
Filter
Auto-K Combi-plamuur
Glansgraad: N.V.T. | Inhoud: 200gr
Auto-K Combi-plamuurDe Auto-K Combi-plamuur is ideaal voor het gladmaken van kleine oneffenheden en voor het sluiten van poriën in uitgeharde polyester plamuurlagen. Daarnaast is het product gemakkelijk toepasbaar en goed schuurbaarToepassing:Verwijder de roest en schuur de plek van de schade grondig! Behandel eerst de plek van de beschadiging met Auto-K anti-corrosie primer, Laat vervolgens 30 minuten drogen. Eventuele deuken opvullen met Auto-K 2-componenten plamuur. Nu kunnen alle resterende poriën of krassen worden opgevuld met de Auto-K gecombineerde filler. Het gecombineerde vulmiddel is de laatste laag voor het schilderen. Breng een dunne en gelijkmatige laag plamuur aan en laat 2-3 uur drogen.Daarna glad schuren; herhaal het proces indien nodig.Productvoordelen:- Universeel toepasbaar op nagenoeg alle ondergronden, zoals staal, verzinkt en geslagen verzinkt plaatstaal, ijzer, hout, natuursteen, keramiek, beton en veel voorkomende kunststoffen.- Kan gemakkelijk en poriënvrij worden aangebracht- Goede schuureigenschappen- Goede hechtingPakketten / verpakkingseenheid: 100g: 12 stuks per doos 200g: 6 stuks per doos Verwerkingstijd: Kan op elk moment worden verwerktOpmerking:Klaar om te schuren: na 2-3 uur bij 20°CMaak gereedschap (spatels, mengbekers) direct na gebruik schoon (bijv. met aceton, celluloseverdunner)
€ 7,25
Auto-K Epoxyhars
Glansgraad: N.V.T. | Inhoud: 500GR
De Auto-K epoxyhars is ideaal voor reparaties en coating. Dit komt door zijn uitstekende hechting en langdurige bescherming op epoxybasis. De Auto-K epoxyhars is op bijna alle oppervlakken te gebruiken. Meng de verharder grondig met 50% van de epoxy tot een homogene verbinding ontstaat (voorbeeld: 80g epoxy + 50% hiervan = 40g verharder = totaal 120g). De 2K epoxyhars plamuur voor reparatie, verlijming, coating op: voertuigen, boten, betonvloeren, goten, leidingen etc. Ook ideaal voor holle ruimtes en het maken van waterdichte coatings en GFK vormdelen. Verwerkingstijd 30 min. bij 20°C. Na 16 uur kan de 2K epoxyhars behandeld worden. Volledig droog na ca. 7 dagen. Doe de 2K epoxyhars niet terug in het blik.Productvoordelen:Uitstekende hechting op bijna alle oppervlakken/objectenZeer goede schuurcapaciteit (na 16 uur)Universeel op staal, ijzer, aluminium, hout, natuursteen, beton, keramiek etc.Oplosmiddelvrij, bijna geurvrijzeer waterafstotend, daarom waterdichte jassen mogelijkHardt uit zonder scheuren en krimpOverschilderbaar met alle conventionele 1K aflaksystemenPakketten / verpakkingseenheid:BindmiddelbasisSpecifieke polyesterharsDroogtijdenVolledig droog: na ca. 7 dagenOverschilderbaar: na 16 uurVerwerkingstijd:ca. 30 min bij 20°COpmerking:Stuur de gemengde epoxyvuller niet terug naar het blik/de respectievelijke verpakkingSchuurcapaciteit: na ca. 16 uur bij 20°C Gebruikt gereedschap (spatelmes, mengbeker, etc.) a.u.b. direct na gebruik reinigen (bijv. met aceton/celluloseverdunner)
€ 32,00
Auto-K Fijnplamuur
Glansgraad: N.V.T. | Inhoud: 500GR
Fijnplamuur vormt een spiegelglad, poriënvrij oppervlak. De ideale afwerkplamuur bij spuitwerk. De fijn gemalen vulstoffen verwerken als boter. Zeer goed na te schuren. Kan ook als vulmiddel gebruikt worden bij niet te diepe deuken.Kleur: beige (zonder verharder) Varianties:745 440 (250 gram)745 441 (500 gram)745 442 (1000 gram)Meng de plamuur met 2% verharder in de kunststof deksel tot er een homogene massa ontstaat.Verwerkingstijd ca. 5 minuten.Productvoordelen:Goede hechtingMakkelijk te verwerken, makkelijk in gebruikSchuren en uitharden zonder scheuren of krimpenOpmerking:Plaats gemengde vuller niet terug in het blikMaak gereedschap (spatels, mengbekers) direct na gebruik schoon (bijv. met aceton, celluloseverdunner)
Varianten van € 7,50
€ 11,50
Auto-K Glasvezelplamuur
Glansgraad: N.V.T. | Inhoud: 1000GR
Auto-K glasvezelplamuur is een mengsel van polyesterhars met gemalen glasvezels. Na uitharding ontstaat een zeek sterke verbinding die tegen zware belasting bestand is. Je kan hiermee kleine gaten overbruggen. Hecht uitstekend op metaal, steen, hout, keramiek, etc. Dient voor het versterken van verroest plaatwerk ,voor het afdekken van metalen scheuren, plekken van corrosie en voor reparaties aan boten, caravans, surfplanken en vele voorwerpen van staal, ijzer, beton en een groot aantal gangbare oppervlakken. Voordat je het product kan gebruiken adviseren wij wel eerst het oppervlak zorgvuldig schoon te maken. Zodat alle stof en vet verwijderd is. Vervolgens schuren en meng tenslotte de benodigde hoeveelheid glasvezelvuller met 2% verharder goed in de kunststof deksel. Productvoordelen:Snel uithardende 2-componenten plamuur op basis van elastische polyesterharsen met glasvezeldelenExtreem scheur- en breukvastVerwerkingstijd:4-6 minuten bij 20°COpmerking:Plaats gemengde vuller niet terug in het blikKlaar om te schuren: na 30 minuten bij 20°C Reinig het gebruikte hulpgereedschap (bijv. spatels/mengbekers, etc) direct na het beëindigen van het proces met aceton. Check wel voor je begint altijd even de technische info!
Varianten van € 7,50
€ 15,00
Auto-K Plamuur
Glansgraad: N.V.T.
De Auto-K plamuur is een fantastisch product voor het egaliseren van oneffenheden voor een poriënvrij oppervlak. Zorg dat je de roest goed verwijderd en schuur de beschadigde plek goed op! Behandel eerst de plek van de beschadiging met Auto-K anti-corrosie primer en laat dit vervolgens 30 minuten drogen.Daarnaast zou je nog eventuele deuken kunnen opvullen met Auto-K 2-componenten plamuur.Nu kunnen alle resterende poriën of krassen worden opgevuld met de Auto-K gecombineerde filler.Het gecombineerde vulmiddel is de laatste laag voor het schilderen Breng een dunne en gelijkmatige laag plamuur aan en laat 2-3 uur drogen. Daarna glad schuren; herhaal het proces indien nodig. Productvoordelen: - Universeel toepasbaar op nagenoeg alle ondergronden zoals staal, verzinkt en geslagen verzinkt plaatstaal, ijzer, hout, natuursteen, keramiek, beton en veel voorkomende kunststoffen.- Kan gemakkelijk en poriënvrij worden aangebracht- Goede schuureigenschappen- Goede hechtingPakketten / verpakkingseenheid:Verpakkingseenheid 100g: 12 stuks per doosVerpakkingseenheid 200g: 6 stuks per doosVerwerkingstijd: Kan op elk moment worden verwerktOpmerking: Klaar om te schuren: na 2-3 uur bij 20°C Maak gereedschap (spatels, mengbekers) direct na gebruik schoon (bijv. met aceton, celluloseverdunner)
€ 7,70
Auto-K Polijstpasta
Glansgraad: N.V.T.
De Auto-K Polijstpasta is een fantastisch product voor het verwijderen van spuitnevel en het reinigen van sterk vervuilde metalen oppervlakken De wrijfmassa met een zachte, pluisvrije doek of met polijstwatten aanbrengen. Afhankelijk van de staat van het gelakte oppervlak met meer of minder druk wrijven tot het gewenste reinigingsresultaat is bereikt. Na droging de grijswitte laag met schone watten afwrijven en vervolgens polijsten. Productvoordelen:- Snelle reiniging- Kan worden gebruikt waar standaard verfreinigers falenVerpakkingseenheid:Tube met inhoud van 75 ml12 stuks per doosOpmerking:Behandel alleen volledig gedroogde oppervlakken.Kan ook worden gebruikt waar standaard verfreinigers falen.
€ 9,00
Auto-K Polyesterhars
Glansgraad: N.V.T. | Inhoud: 250GR
De Auto-K polyesterhars is geschikt voor allerlei verschillende reparaties. Hierbij kan je denken aan reparaties aan een auto, boot, caravan, surfplank etc.Om de Auto-K polyesterhars goed te kunnen gebruiken zal je de hars en de verharder in de kunststof dop eerst moeten mixen.Hierbij adviseren wij om niet teveel in één keer te mixen, de verwekingstijd is namelijk vrij kort. Het is wel belangrijk dat je het goed mengt. Hierbij is 2% verharder in principe voldoende. wanneer je teveel verharder gebruikt geeft dit een erg korte verwerkingstijd en kan dat scheuren in het oppervlak opleveren. Voor het gebruik en de beste werking van de Auto-K polyesterhards adviseren wij goed te kijken naar de technische informatie.
Varianten van € 10,50
€ 20,00
Auto-K Spuitplamuur
De Auto-K spuitplamuur is een sterk vullende spuitplamuur en daarom dus zeer geschikt voor het vullen van schuurkrassen en oneffenheden in plamuurwerk. Let wel, dit is geen primer. Hierdoor is het product niet roestwerend en kan het dus niet direct op blank staal gespoten worden. Gebruik in dit soort gevallen dus eerst even een primer. De auto-K spuitplamuur is het ideale product om te egaliseren en voor het bijwerken van oneffenheden, krassen en vlekken op de auto, daarnaast zorgt deze spuitplamuur voor een poriënvrij oppervlak.Productvoordelen:- Gemakkelijk aan te brengen- Hoog gehalte aan vaste stof- Zeer economisch- Snelle kleefdroging- Goede droogeigenschappen- Vrij van zware metalen: geen lood, cadmium, chroomBindmiddelbasis: - Nitro combinatie harsSpuitcoating:- Voor 2 kruislagen: 70-80 μmDroogtijden:- Stofdroog: na 5-10 min.- Snel te verwerken: na 30-40 min.- Hard drogen: na ca. 24 uurOverschilderbaar:- Met zichzelf: op elk moment- Met alle Auto-K-lakken: op elk momentVerfstructuur:1. Auto-K Anticorrosieprimer2. Auto-K vulspray3. ToplaagOpmerking:Spuit niet op oppervlakken die zijn bedekt met synthetische harsen, omdat de verf kan loskomen
€ 12,50
Auto-K Universele Plamuur
Glansgraad: N.V.T. | Inhoud: 250GR
Auto-K Universele vulplamuurDe Auto-K universele vulplamuur is het ideale product voor het gladstrijken van deuken en oneffenheden in metalen, aluminium en kunststof onderdelen (bumpers) en verzinkte carrosserieën Het oppervlak zorgvuldig ontdoen van stof, vet en lossingsmiddel en vervolgens schuren. Meng de benodigde hoeveelheid glasvezelvuller met 2% verharder in de kunststof deksel. Productvoordelen: - Goede schuureigenschappen- Goede hechtingUniversele vulplamuur hecht op bijna alle ondergronden, zoals staal, verzinkt en warm verzinkt plaatstaal, ijzer, hout, natuursteen, keramiek, beton en veel voorkomende kunststoffen.Kan gemakkelijk en poriënvrij worden aangebracht Pakketten / verpakkingseenheid:Blikken met een inhoud van 250g: 6 stuks per doos Blikken met een inhoud van 500g: 4 stuks per doos Blikken met een inhoud van 1000g: 2 stuks per doos Verwerkingstijd: Ca. 4-6 minuten bij 20°C Opmerking: Plaats gemengde vuller niet terug in het blik. Laat zich na uitharding goed na-schuren en modelleren.Reinig gereedschap (spatels, mengbekers) direct na gebruik (bijv. met aceton, celluloseverdunner)
€ 7,50
Auto-K Verharder
Auto-K VerharderDe Auto-K verharder is ontzettend belangrijk bij gebruik van polyester reparatiehars en 2K plamuur, We raden dringend aan het product te mengen in de aangegeven verhouding. Meng altijd kleine hoeveelheden en verwerk snel!Alleen zo is de vereiste doordroging van polyester reparatiehars en plamuur mogelijk.De Auto-K verharder dient voor het gladmaken van deuken en holten in auto's, voorwerpen van metaal, steen, beton en keramiek.Productvoordelen: - Uitharden van polyester en plamuur zonder scheurvorming of krimpPakket / verpakkingseenheid:- Tube met 40g inhoudVerpakkingseenheid:6 stuks per doos Droog tijd: Gemengd met polyester reparatiehars of vulmiddel 20-30 minutenOpmerking:Plaats de gemengde massa niet terug in het blik
€ 4,25
Auto-K Vezelmatten
Glansgraad: N.V.T. | Inhoud: Vlies
Een vezelmat kan perfect dienen als overbrugging voor je reparatie. Hierdoor heb je minder materiaal nodig en zal de reparatie mooi sterk zijn. Afhankelijk van de grootte van de reparatie kan er gekozen worden voor verschillende matten.Er zijn 3 variaties:-Geweven-Vlies -GrofNabewerken met Auto-K vul- en fijnplamuur is vereist. Vervolgens opschuren en dan is het te bewerken oppervlak klaar om gespoten te worden. Product voordelen:- Zeer gemakkelijk vorm te geven- Past zich aan, aan bestaande vormen
€ 6,00
Spuitplamuur
Kleuren: Lichtgrijs | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
De SprayMax spuitplamuur is een sterk vullende spuitplamuur en daarom dus zeer geschikt voor het vullen van schuurkrassen en oneffenheden in plamuurwerk.Let wel, dit is geen primer. Hierdoor is het product niet roestwerend en kan het dus niet direct op blank staal gespoten worden.Gebruik in dit soort gevallen dus eerst even een primer.De SprayMax spuitplamuur is het ideale product om te egaliseren en voor het bijwerken van oneffenheden, krassen en vlekken op de auto, daarnaast zorgt deze spuitplamuur voor een poriënvrij oppervlak. Dit product is onderscheidend dankzij de SprayMax technologie. Wat houd de SprayMax technologie in?Dit houd makkelijk gezegd in dat de Nozzle iets nauwer is dan bij de gemiddelde spuitbus wat er voor zorgt dat de verf er met meer druk en snelheid uitkomt. Dit resulteert erin dat je sneller, met minder verf en met minder stof zal kunnen verven. Ideaal voor spot & repair dus! Productvoordelen- Gemakkelijk aan te brengen- Hoog gehalte aan vaste stof- Zeer economisch- Snelle kleefdroging- Goede droogeigenschappen
€ 15,00

Bestel jouw plamuur

Bestel nu de 2K lak voor jouw project. Of neem contact met ons op als je nog verdere vragen hebt. Bakker Steenbergen helpt je graag verder bij het maken van de juiste keuze. Heb je jouw verfspuitbus voor 14:00 uur besteld? Dan wordt het vandaag nog verzonden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +085 015 00 33 of via mail webshop@spuitbuskopen.nl.