2in1 Koplampreparatie

€ 17,50

Kleuren
Glansgraad
Inhoud
Nu besluiten is morgen spuiten
Bestellingen vanaf €50,- gratis bezorgd
Advies nodig? Bel ons even op 085 015 00 33
Enige officiële importeur van Peter Kwasny GmbH producten in de Benelux

Productnummer: 684068
Productinformatie "2in1 Koplampreparatie"

Wat is 2 in 1 Koplamp reparatie eigenlijk?

Je koplampunit is meestal van polycarbonaat. Deze plasticsoort vergeeld na verloop van tijd, en word zelfs dof. Dit geeft je auto niet alleen een gedateerde uitstraling, maar is ook onveilig, en kan tot afkeur leiden. Met SprayMax 2 in 1 koplampreparatie los je dit 100% blijvend op. Een 2 komponenten UV bestendige hechtlaag en verzegeling in één behandeling. Als bonus ziet je auto er gelijk een stuk frisser uit!

Waar gebruik je het voornamelijk voor?

Het blijvend glashelder maken van doffe vergeelde koplampunits.

Hoe verwerk Koplamp reparatie het best? En waar moet je op letten tijdens het verwerken?

Je moet zeer serieus schoonmaken en schuren. Beginnen met reinigen van de unit met SprayMax siliconenverwijderaar. Schuren afhankelijk van aantasting met P 500 / P 1000. Schuur met heel fijne korrel, laatste twee stappen P 1000 en P 2000. Tussen de schuurgangen steeds reinigen met de SprayMax siliconenverwijderaar. Nadat je unit perfect glad is, deze een laatste keer reinigen, en afnemen met een kleefdoek. 

Schud de spuitbus 2 minuten, en activeer de 2K 2 in 1 spuitbus door de rode knop uit de dop op de stift onder de spuitbus te plaatsen. Druk nu stevig op een vlakke ondergrond de knop in, u voelt de hardercontainer opengaan. Nogmaals goed schudden, om de verharder te mengen. De bus is gebruiksklaar. Werk in slechts 2 lagen. Een eerste dunne gesloten laag, en na ca 10 minuten een tweede dikkere gesloten laag. Klaar, meer lagen maken de laklaag minder sterk.

Wat zijn de productvoordelen?

Een goedkope, eenvoudige, en snelle manier om de dure koplampunits niet te vervangen, maar te repareren.

1K/2K: 2K
Kleuren: Transparant
Merken: Spraymax
Glansgraad: Hoogglans
Inhoud: 250ML

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


March 20, 2023 10:50

Absolute aanrader

Geweldig hoe ik op zo'n kostenbesparende manier binnen 3 uur mijn koplamp weer een frisse look heb kunnen geven! Fantastisch product!

Ons commentaar: Bedankt voor deze mooie beoordeling! Leuk om te horen dat je zo blij bent met de werking van onze 2in1 koplamp spray.