2K Producten

Bakker Steenbergen is al meer dan 30 jaar de specialist in spuitbussen verf. De 2 componenten lak techniek bestaat sinds het jaar 2000. 2K lak zorgt voor een laklaag met een verharder. Hierdoor is jouw auto of ander project krasvast, bestendig tegen benzine en UV & bestand tegen chemicaliën. De 2K techniek is er niet alleen voor lakken, maar ook voor sommige primers. Bestel je jouw spuitbus met 2K spuitbus voor 14:00 uur? Dan wordt hij vandaag nog verstuurd.

Meer weten over de 2K? Lees onder de producten verder!

Filter
2in1 Koplampreparatie
Kleuren: Transparant | Glansgraad: Hoogglans
Wat is 2 in 1 Koplamp reparatie eigenlijk? Je koplampunit is meestal van polycarbonaat. Deze plasticsoort vergeeld na verloop van tijd, en word zelfs dof. Dit geeft je auto niet alleen een gedateerde uitstraling, maar is ook onveilig, en kan tot afkeur leiden. Met SprayMax 2 in 1 koplampreparatie los je dit 100% blijvend op. Een 2 komponenten UV bestendige hechtlaag en verzegeling in één behandeling. Als bonus ziet je auto er gelijk een stuk frisser uit! Waar gebruik je het voornamelijk voor? Het blijvend glashelder maken van doffe vergeelde koplampunits. Hoe verwerk Koplamp reparatie het best? En waar moet je op letten tijdens het verwerken? Je moet zeer serieus schoonmaken en schuren. Beginnen met reinigen van de unit met SprayMax siliconenverwijderaar. Schuren afhankelijk van aantasting met P 500 / P 1000. Schuur met heel fijne korrel, laatste twee stappen P 1000 en P 2000. Tussen de schuurgangen steeds reinigen met de SprayMax siliconenverwijderaar. Nadat je unit perfect glad is, deze een laatste keer reinigen, en afnemen met een kleefdoek. Schud de spuitbus 2 minuten, en activeer de 2K 2 in 1 spuitbus door de rode knop uit de dop op de stift onder de spuitbus te plaatsen. Druk nu stevig op een vlakke ondergrond de knop in, u voelt de hardercontainer opengaan. Nogmaals goed schudden, om de verharder te mengen. De bus is gebruiksklaar. Werk in slechts 2 lagen. Een eerste dunne gesloten laag, en na ca 10 minuten een tweede dikkere gesloten laag. Klaar, meer lagen maken de laklaag minder sterk.Wat zijn de productvoordelen? Een goedkope, eenvoudige, en snelle manier om de dure koplampunits niet te vervangen, maar te repareren.
€ 17,50
KTL-Reparatielak
Kleuren: Zwart | Glansgraad: Zijdeglans | Inhoud: 400ML
De SprayMax 2K KTL-reparatielak is perfect geschikt voor het isoleren en repareren van ligplekken, doorgeschuurde plekken, blaasjes of ‘fouten’ op een zwart kathodisch gedompeld voorwerp of oppervlak. Dit product heeft de kleur en glansgraad afgestemd op de gangbare KTL-types zoals bijvoorbeeld BASF Carthoguard CG 570 en 580, Door de fijne verneveling en weinig spuitnevel is het prettig te verwerken. Daarnaast is het product ook nog eens hittebestendig tot 200°C. Nadien kan het voorwerp nog gepoedercoat worden.
€ 19,00
SprayMax 2K Acrylfiller
Kleuren: Grijs | Glansgraad: Mat | Inhoud: 250ML
De 2K Acrylfillers zijn ideaal voor het uitvoeren van kleine reparaties zoals een spot-repair. Dit komt doordat een Acrylfiller vaak net zo'n gladde eind laag heeft als de uiteindelijke lak die hier nog overheen gaat.Normaal gesproken zijn primers vrij grof en moeten er eerst nog wat schuurgangen uitgevoerd worden om een mooie gladde basis te creëren.Bij de 2K Acrylfiller kan je vrijwel nat-in-nat werken en toch nog een mooi resultaat behalen. Dit scheelt een hoop schuur werk en kan je de schade klein houden. De 2K acrylfiller is nog harder en hecht nog beter dan de 1K acrylfiller van Spraymax. Check deze punten even voor je aan de slag gaat: Er zijn verschillende kleuren van deze primer. De kleur van de primer kan het verschil maken voor het eindresultaat. Denk hierbij aan de dekking, maar ook vooral aan de kleur die je uiteindelijk wilt gebruiken. Wil je dat iets licht wordt, gebruik dan ook een zo licht mogelijke primer. Hierdoor komt de eind laag het beste naar voren. Bij donkeren kleuren werkt het precies hetzelfde.Dit product droogt vrij snel. Let daarom goed op dat je met dunne lagen werkt. Uiteraard is schudden een must! 2 minuten na hoorbare aanslag van de schudkogels. Voor verdere vragen adviseren we je om het Technische Data Sheet (TDS) te bekijken deze kan je downloaden op de product pagina. Of neem contact met ons op via de Chat of de mail.  
€ 17,50
SprayMax 2K Direct-to-Metal primer
Kleuren: Lichtgrijs | Glansgraad: Mat | Inhoud: 250ML
Met de SprayMax 2K Direct-To-Plastic kan je makkelijk en snel kunststof oppervlaktes overspuiten. De naam zegt het eigenlijk al; Dit product kan je direct op kunststof verwerken zonder dat je een primer hoeft te gebruiken. Dat scheelt niet alleen een spuitbus, maar ook tijd. Kan ook nat-in nat of als gewone Primer Filler gebruikt worden. Je kunt dit artikel in drie verschillende kleuren aanschaffen: - Zwart - Lichtgrijs Het opvallende aan deze 2 kleuren is, dat dit de veel voorkomende kleuren van plastic-onderdelen van je auto zijn. Omdat de lak een beetje flexibel is, is het bijvoorbeeld perfect om je bumper een frisse uitstraling te geven. Dit zonder dat er barstjes in de lak komen. Bindmiddelbasis: Tweecomponenten acrylharsen Activator: alifatische isocyanatenCheck wel voor je begint altijd even de technische info. 
€ 17,50
SprayMax 2K Rapidprimer
Kleuren: Lichtgrijs | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
De SprayMax 2K rapidprimer is een sneldrogende 2 componenten primer voor hoogwaardige autolakklussen.Deze sneldrogende primer is vrij van isocyanaten en bestand tegen oplosmiddelen. Daarnaast staat de 2K rapidprimer bekend om zijn zeer goede schuurbaarheid, (nat- en droogschuurbaar) bij 20° C.Mede door zijn uitstekende hoge vulcapaciteit, hechting op blank metaal en verzinkt oppervlakken en bestaande geschuurde verfafwerkingen is dit de ideale sneldrogende primer. Tenslotte kan de rapidprimer worden afgelakt met alle conventionele 1K-basislakken en 2K aflaksystemen.Bindmiddelbasis:Tweecomponenten acrylharsenActivator: Vrij van isocyanaten
€ 19,00
SprayMax 2K Washprimer
Kleuren: Olijfgroen | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
De Spraymax 2K Washprimer is een 2 componenten primer voor snelle isolatie van doorgeschuurde gebieden. Deze Washprimer staat bekend om zijn zeer goede hechting en uitstekende bescherming tegen corrosie in het bijzonder op aluminium.Mede door zijn snelle verwerkingstijden dankzij de fijne verneveling met minimale overspray  zorgt er voor dat hij snel droogt. Vervolgens is de 2K Washprimer overschilderbaar met alle standaard 1K en 2K acrylfillers.Bindmiddelbasis:Polyvinylbutyral/epoxyharsen. Bevat fosfor zuur. Vrij van zinkchromaat en fenol.Kleur:Olijfgrijs Glansgraad mat
Varianten van € 17,50
€ 19,00
SprayMax Blanke Lak
1K/2K: 2K | Kleuren: Blanke lak | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
Blanke lak is dé finishing-touch voor jouw project. Om voor iedere toepassing een oplossing te kunnen bieden heeft SprayMax de blanke lak in zowel 1K als 2K. Maar wat is nu precies het verschil?We zetten het even voor je op een rijtje.Een 1K lak bestaat uit één component. Daar staat de naam ook voor: 1 componenten lak. Het is de meest voorkomende lak, omdat hij meerdere voordelen heeft. Belangrijke pluspunten van een 1K zijn:• Het droogt snel op (gemiddeld 30 minuten droogtijd)• Het is verkrijgbaar in verschillende glansgraden (hoogglans en mat)• Gemakkelijk te verwerkenDe 2K lak zorgt voor een laklaag met een verharder. Het product bestaat dus uit 2 componenten. Hierdoor is jouw auto of voertuig of ander project krasvast, bestendig tegen benzine en UV & bestand tegen chemicaliën.Bij het verwerken van een 2K lak komt iets meer kijken ten opzichte van de 1K, maar is zeker niet ingewikkeld. De 2K is ook in verschillende glansgraden verkrijgbaar. Hoogglans, zijdeglans en mat. Kortom, voor ieder wat wils. 
Varianten van € 15,00
€ 19,00
SprayMax Epoxy Primer
Kleuren: Zwart | Glansgraad: Mat | Inhoud: 400ML
SprayMax Epoxyprimer is de ultieme ondergrond als je oppervlaktes als staal, aluminium, non-ferro metalen (koper, brons, messing), verzinkte platen, plamuur en oude verflagen wilt voorzien van een nieuwe of frisse look.Epoxy primer staat bekend om zijn geweldige hechting. Omdat er fosforzuur in verwerkt zit, is het een etsende primer. Deze woorden lijken misschien een beetje ingewikkeld, maar etsend is eigenlijk niks minder dan een mega goede hechting.Dit product is verkrijgbaar is de 1K, maar ook 2K technologie. 1K staat bekend om het gemakkelijk verwerken, snel drogen en lange pot life. Maar wat is er nou precies zo bijzonder aan die 2K dan? De verharder die hierin verwerkt zit zorgt voor de optimale en snelle uitharding. Ook heb je er gelijk een Hierdoor creëer je dé perfecte basis voor je project. Je wilt tenslotte toch niet dat de mooie eindkleur samen met de blanke lak los zal laten?!De 2K Epoxy Primer is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: beige, zwart en lichtgrijs. Afhankelijk van de kleur die je uiteindelijk wilt verwerken, kies je je basiskleur. Check wel voor je begint altijd even de technische info.
€ 19,00

Wat is 2K autolak?

Een 2K lak is een lak die bestaat uit twee componenten. (Of je het nu voor je auto of andere projecten gebruikt, maakt natuurlijk niet veel uit.) Het eerste is de lak zelf. Dit is de kleur dat het oppervlak krijgt. Het tweede component is de verharder. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak of het voorwerp beschermt is tegen krassen, benzine, chemicaliën en weersomstandigheden.

2K lak
Bakker Steenbergen is al meer dan 30 jaar de specialist in spuitbussen verf. De 2 componenten lak techniek bestaat sinds het jaar 2000. 2K autolak zorgt voor een laklaag met een verharder. Hierdoor is jouw auto of voertuig krasvast, bestendig tegen benzine en UV & bestand tegen chemicaliën. Wij kunnen de 2k autolak in iedere kleur maken. Het enige wat wij nodig hebben is een (RAL) kleurcode, de naam van de kleur van de auto of een voorbeeld. Bestel je jouw spuitbus met 2k autolak voor 14:00 uur? Dan wordt hij vandaag nog verstuurd.

Wat is 2K autolak?
Een 2K lak is een lak die bestaat uit twee componenten. (Of je het nu voor je auto of andere projecten gebruikt, maakt natuurlijk niet veel uit.) Het eerste is de lak zelf. Dit is de kleur dat het oppervlak krijgt. Het tweede component is de verharder. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak of het voorwerp beschermt is tegen krassen, benzine, chemicaliën en weersomstandigheden. Bakker Steenbergen kan de 2k lak in elke kleur maken die je maar wil. Het enige wat we hiervoor nodig hebben is een (RAL) kleurcode, de kleurnaam van de auto of een voorbeeld van de kleur. Wij maken een 2k lak spuitbus in de gewenste kleur.


Moet er blanke lak over 2K lak?

Een blanke lak spuiten over een 2K lak is niet noodzakelijk. Omdat een 2K lak bestaat uit twee componenten, waaronder een verharder. Dit geeft dezelfde beschermlaag die een blanke lak ook geeft. Wil je toch graag een blanke lak sprayen over de 2K lak? Dan adviseren wij om een transparante 2K lak te pakken. Deze kan je gebruiken om de 2K autolak af te werken.


Wat zijn de voordelen?

Aan 2K lak zitten meerdere voordelen. Waarom het gewenste oppervlak sprayen met 2K lak? Dit zijn de voordelen ervan:
- De lak is krasvast
- Het maakt het object bestendig tegen benzine, chemicaliën en thinner
- Het zorgt ervoor dat het bestand is tegen extreme weersinvloeden
- Er zijn meerdere opties in de glansafwerking van de lak. Zo kan er gekozen worden voor een hoogglans, zijdeglans of een matte uitstraling.


Bestel jouw verfspuitbus

Bestel nu de 2K lak voor jouw project. Of neem contact met ons op als je nog verdere vragen hebt. Bakker Steenbergen helpt je graag verder bij het maken van de juiste keuze. Heb je jouw verfspuitbus voor 14:00 uur besteld? Dan wordt het vandaag nog verzonden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +085 015 00 33 of via mail webshop@spuitbuskopen.nl.